Consilier Județean arestat la domiciliu-Ce face PNL Giurgiu?

Nici nu au trecut bine câteva zile de când aflam de la Realitatea TV că președintele CJ Giurgiu, Marian Mina-PSD, ar avea de trei luni de zile un dosar la DNA că azi aflu de o altă dandana în CJ Giurgiu. Consilierul Județean din partea PNL, Mihnea Boerescu, este plasat sub arest la domiciliu fiind … Citește mai multConsilier Județean arestat la domiciliu-Ce face PNL Giurgiu?

Marian Mina-”O să avem un nepoțel? Nu, avem un dosărel!”

De departe, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai proaste spoturi publicitare din România a fost acela la un suc, la fel de prost precum reclama, cum una dintre cele mai proaste glume făcute de PSD la Giurgiu este aceea cu Marian Mina președinte CJ Giurgiu. Cred că vă amintiți, dacă nu cumva … Citește mai multMarian Mina-”O să avem un nepoțel? Nu, avem un dosărel!”

De la Vanghelie şi Grindeanu la Bădălău şi Tudose-Istoria ”răului” şi a ”eroilor”

Vi-l mai amintiți pe ”Prostănac”? Da, despre el întreb, despre ”Mihaela, dragostea mea”. Geoană a fost transformat peste noapte dintr-o ”canalie pesedistă” într-un pilon al democrației odată ce a fost exclus din PSD şi a început să latre la urs. Exclus din PSD fiind, astfel răul ”geonistic” fiind eliminat, mai ştiți cine i-a luat locul? … Citește mai multDe la Vanghelie şi Grindeanu la Bădălău şi Tudose-Istoria ”răului” şi a ”eroilor”

Marin Anton trimis în judecată-Ludovic Orban reacționează

Despre Marin Anton s-au spus multe de la revenirea sa în PNL Giurgiu. Primit cu brațele deschise de către cei doi copreşedinți ai PNL Giurgiu de la acea vreme, unii spun chiar revenit la insistențele lor, Anton a adus în PNL Giurgiu, odată cu avantajele, şi dezavantajul stigmatului de penal prin cele trei dosare despre … Citește mai multMarin Anton trimis în judecată-Ludovic Orban reacționează