EDITORIAL: La Mulţi Ani, Giurgiu! Să te faci mare!

Mă mai supăr eu câteodată pe oraşul ăsta, de parcă ar fi vina lui că nu e staţiune- aşa cum merită… Mă mai supăr, dar recunosc că mă simt ACASĂ, atunci când mă întorc de oriunde m-aş întoarce. Giurgiu m-a primit, undeva prin 2003, fără să mă-ntrebe de unde vin şi cât intenţionez să stau. Mi-a … Citește mai multEDITORIAL: La Mulţi Ani, Giurgiu! Să te faci mare!

Slujbă specială, la Giurgiu, de Ziua Oraşului şi de Sfântul Gheorghe

În noua Catedrală Episcopală  „Sf. Mare Mucenic Gheorghe”, aflată la intrarea în municipiul nostru, este oficiată, la această oră, Sfânta Liturghie, de către un sobor de preoţi, alături de Episcopul Ambrozie. S-au reunit în lăcaşul de cult reprezentanţi ai conducerii instituţiilor din administraţie, oameni de cultură, dascăli, dar şi simpli giurgiuveni. „Alături de colegi din … Citește mai multSlujbă specială, la Giurgiu, de Ziua Oraşului şi de Sfântul Gheorghe

Poftiţi la Teatru! Programul săptămânii 23-29 aprilie, AICI!

Spectacolele programate la sediul Teatrului ”Tudor Vianu” în săptămâna 23 – 29 aprilie 2018: Marți, 24 aprilie, Sala Mare, ora 19,00 – ”ÎNDRĂGOSTIȚII DE LA NOUĂ SEARA” Miercuri, 25 aprilie, Sala Mică, ora 19,00 – ”ZEUL MĂCELULUI” Joi, 26 aprilie, ora 19,00 – ”CINE PE CINE?” – TRUPA UNICORNI FĂURENI Vineri, 27 aprilie, Sala Mică, … Citește mai multPoftiţi la Teatru! Programul săptămânii 23-29 aprilie, AICI!

110 jandarmi vor avea grijă ca meciul Astra-CSU Craiova să se desfăşoare în bune condiţii

Gruparea de Jandarmi Mobilă “Matei Basarab” Ploiești și Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu vor avea în atenție buna desfășurare a partidei de fotbal dintre echipele F.C. Astra Giurgiu și C.S.U. Craiova., disputată luni, 23 aprilie. Aproape 110 jandarmi vor fi prezenți la stadionul municipal “Marin Anastasovici” din Giurgiu în sprijinul publicului spectator la această competiție … Citește mai mult110 jandarmi vor avea grijă ca meciul Astra-CSU Craiova să se desfăşoare în bune condiţii

FOTO: Supershow la Prundu! Un eveniment sportiv de ţinut minte!

Peste 120 de sportivi din şapte ţări europene participă, pe circuitul de la Prundu, la Campionatul European BMU de Motocros, etapa a II-a, respectiv CNIR Motocros etapa I. Un eveniment sportiv de înaltă ţinută, la care au asistat sute de giurgiuveni din Prundu, din comunele învecinate, dar şi din municipiul Giurgiu. Au venit şi oaspeţi din … Citește mai multFOTO: Supershow la Prundu! Un eveniment sportiv de ţinut minte!

GALERIE FOTO: Giurgiuvenii, la distracţie de Ziua Oraşului. TU eşti printre ei? VEZI FOTO!

Sute de giurgiuveni s-au strâns sâmbătă seara, în zona din faţa Teatrului „Tudor Vianu” pentru a lua parte la manifestările dedicate Zilelor Municipiului Giurgiu. Pozele sunt grăitoare, va invit să daţi click pe acestea pentru a le mări! Astă-seară vor urca pe scenă Alex Velea + invitați (Mario Fresh, Lino, Speak), Keo & Band, Maxim, Like … Citește mai multGALERIE FOTO: Giurgiuvenii, la distracţie de Ziua Oraşului. TU eşti printre ei? VEZI FOTO!

SPECIAL: Ziua Dăruirii ar putea fi celebrată în ţara noastră! Iniţiativa legislativă îi aparţine unui senator giurgiuvean

La sfârşitul anul trecut, la Malu Spart, judeţul Giurgiu, a avut loc o acţiune specială organizată de elevii şcolii din localitate şi dascălii lor, pentru a promova „Ziua Dăruirii”. Copiii şi adulţii au înmânat apoi mai multor demnitari şi reprezentanţi ai instituţiilor din judeţ un memoriu prin care au solicitat sprijin pentru declararea zilei de … Citește mai multSPECIAL: Ziua Dăruirii ar putea fi celebrată în ţara noastră! Iniţiativa legislativă îi aparţine unui senator giurgiuvean

GALERIE FOTO: Felicitări, Giurgiu! Luca are aproape toţi banii pentru operaţii!

Tinerii social-democraţi giurgiuveni au organizat, seara trecută, un spectacol umanitar la care au cântat special pentru Luca artişti naţionali şi locali de muzică populară. Sala mare a Teatrului „Tudor Vianu” s-a umplut, iar suma de care micuţul Luca are nevoie pentru două operaţii şi tratament a fost strânsă aproape în totalitate. Au venit la spectacol … Citește mai multGALERIE FOTO: Felicitări, Giurgiu! Luca are aproape toţi banii pentru operaţii!

Adrian Gâdea(Ministerul Dezvoltării): Autorităţile judeţene din Giurgiu se bat pentru interesele cetăţenilor!

Secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Adrian Gâdea a făcut această declaraţie, joi, 19 aprilie, la conferinţa de presă susţinută la Prefectura Giurgiu. “Mă bucur că aveţi oameni, la nivelul administraţiei judeţene, în Parlament, care se luptă pentru interesele comunităţilor. Astfel, judeţul Giurgiu are finanţate 340 de obiective doar pe PNDL I şi II. Cele … Citește mai multAdrian Gâdea(Ministerul Dezvoltării): Autorităţile judeţene din Giurgiu se bat pentru interesele cetăţenilor!

Veşti bune despre drumul spre Vamă!

Întrebaţi în conferinţa de presă de ieri, de la Prefectură, care este stadiul procedurilor privind preluarea drumului ce leagă Vama de DN 5, senatorul Niculae Bădălău şi preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, le-au adus veşti bune giurgiuvenilor. “Am discutat cu domnul Barbu(Nicolae Barbu, primarul de Giurgiu, n.r.), se fac demersurile necesare pentru ca tronsonul respectiv … Citește mai multVeşti bune despre drumul spre Vamă!

Giurgiu, 350 de milioane de euro prin PNDL I şi II. Ce veşti ne dă vicepremierul Stănescu?

Viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării, Paul Stănescu, a venit, joi, 19 aprilie, în vizită la Giurgiu, însoţit de secretarul de stat în acelaşi minister Adrian Gâdea. La invitaţia senatorului PSD Niculae Bădălău, cei doi au venit la Giurgiu pentru a se întâlni cu presa locală şi cu primarii. Oficialii guvernamentali au fost întâmpinaţi la Prefectură … Citește mai multGiurgiu, 350 de milioane de euro prin PNDL I şi II. Ce veşti ne dă vicepremierul Stănescu?

Lobby pentru Fosta Prefectură, clădirile din Vamă şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu

Au luat cuvântul, la conferinţa de presă de joi, 19 aprilie, la Prefectură, şi senatorul Niculae Bădălău, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina. Ambii le-au mulţumit oficialilor guvernamentali Paul Stănescu şi Adrian Gâdea pentru prezenţa la Giurgiu, dar mai ales pentru tot sprijinul acordat nouă de-a lungul vremii. “Judeţul Giurgiu a beneficiat de … Citește mai multLobby pentru Fosta Prefectură, clădirile din Vamă şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu

Giurgiuveni, haideţi la distracţie! PROGRAMUL Zilelor Oraşului, AICI!

  ZILELE MUNICIPIULUI GIURGIU  PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR CULTURAL – ARTISTICE ȘI RELIGIOASE     Nr. Crt. Data şi ora Loc de desfăşurare Denumirea acţiunii – detalii 1. 20.04.2018 ora 1700 – 1800 Piaţa Unirii Spectacol coregrafic susţinut de Asociaţia Floria Art 2. 20.04.2018 ora 1900 Piaţa Unirii Spectacol folcloric: Ansamblul folcloric ”Doina Dunării” & Ansamblul folcloric … Citește mai multGiurgiuveni, haideţi la distracţie! PROGRAMUL Zilelor Oraşului, AICI!