AVERTISMENT PUBLIC

Deşi am avertizat printr-un e-mail persoana răspunzătoare, materiale/fragmente care apar în cotidianul “Giurgiuveanul” sunt preluate, fără acordul nostru, de către http://www.giurgiuonline.com/, acelaşi care editează un site concurent, cu acelaşi nume. Avertizăm public “centralizatorul de ştiri al oraşului” http://www.giurgiuonline.com/ să înceteze imediat această practică neloială şi ilegală. Chiar dacă se indică link spre noi şi se … Citește mai multAVERTISMENT PUBLIC

ULTIMA ORĂ! Persoană găsită decedată într-un apartament din Giurgiu! (FOTO)

O persoană a fost găsită decedată într-un apartament situat în blocul MUV 1, lângă Liceul “Ion Maiorescu”, în municipiul Giurgiu. Pompierii giurgiuveni au fost solicitați, în urmă cu puţin timp, să intervină pentru deblocarea ușii unui apartament situat la etajul VII. Din păcate, Echipa de intervenție, de pe autospeciala de descarcerare, din cadrul Detașamentului de … Citește mai multULTIMA ORĂ! Persoană găsită decedată într-un apartament din Giurgiu! (FOTO)

ACUM! ACCIDENT RUTIER în municipiul Giurgiu! (FOTO)

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident în municipiul Giurgiu, pe strada Tabiei, la intersecţia cu strada Cuza Vodă! În momentul de faţă intervin medicii de pe Ambulanţă. Vom reveni cu amănunte. Mulţumim cititorilor noştri pentru fotografiile trimie pe adresa redacţiei. Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip … Citește mai multACUM! ACCIDENT RUTIER în municipiul Giurgiu! (FOTO)

Ministerul Mediului: „Vă învederăm că nu susținem adoptarea propunerii legislative privind barajul Grădinari”!

Referitor la: propunerea legislativă privind transmiterea unor imobile din domeniul public al statului și din administrarea Administrației Naționale ”Apele Române” – Direcția Apelor Argeș – Vedea Pitești în domeniul public al județului Giurgiu și în administrarea Consiliului Județean Giurgiu Având în vedere adresa dvs., înregistrată la Ministerul Apelor și Pădurilor sub nr. 7756/04.05. 2018, prin … Citește mai multMinisterul Mediului: „Vă învederăm că nu susținem adoptarea propunerii legislative privind barajul Grădinari”!

Criză de sânge pentru grupele rare

Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu duce lipsă de donatori pentru grupele rare de sânge. Donatori cu astfel de grupe de sânge sunt tot mai greu de găsit, pentru că doar 15% dintre donatori au aceste grupe de sânge. Pentru a reduce deficitul, autoritățile fac deseori apeluri publice și campanii de colectare dar mulți se tem … Citește mai multCriză de sânge pentru grupele rare

Atenţie, şoferi! „Cazarea” în parcarea de la Kaufland nu este gratuită!

Parcarea celui mai mare centru comercial de la noi, Kaufland, a fost, în repetate rânduri, luată cu asalt de giurgiuveni. Acest lucru ne-o indica numărul mare de autoturisme staţionate în parcare, cele mai multe dintre ele fiind expuse spre vânzare. De ceva timp maşinile au dispărut din peisaj. Folosirea parcării în afara programului de funcţionare … Citește mai multAtenţie, şoferi! „Cazarea” în parcarea de la Kaufland nu este gratuită!

Cea mai faimoasă înghețată italiană, Antica Gelateria del Corso, acum și în Giurgiu! (FOTO)

În sfârşit, avem şi noi, la Giurgiu, o gamă nouă de gelato cu ingrediente și arome naturale, fără conservanți și coloranți şi propune giurgiuvenilor  gusturi vegane și gluten free (lămâie, căpșune, mango și pepene galben, cu bucăți de fructe în interior), precum și gusturi create special pentru copii. Cu o tradie mai veche decat cea … Citește mai multCea mai faimoasă înghețată italiană, Antica Gelateria del Corso, acum și în Giurgiu! (FOTO)

ACUM! ACCIDENT RUTIER pe DN5. Au fost solicitaţi Pompierii şi Ambulanţa! (FOTO)

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puţin timp, pe DN5, în urmă căruia un TIR s-a răsurnat. Au fost solicitate echipajele de intervenţie de la Pompieri şi Ambulanţă. Vom reveni cu amănunte.     Mulţumim cititorului nostru pentru fotografiile trimise pe adresa redacţiei. Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau … Citește mai multACUM! ACCIDENT RUTIER pe DN5. Au fost solicitaţi Pompierii şi Ambulanţa! (FOTO)

Bătrân fără minte! La 72 de ani s-a urcat beat la volan! Avea 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, la „bord”!

Un bărbat, de 72 de  ani, este cercetat de polițiști după ce a fost depistat conducând autoturismul pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice. Sâmbătă, 12 mai a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au depistat pe strada Cărămidarii Vechi, din municipiul Giurgiu, un bărbat de 72 de ani, … Citește mai multBătrân fără minte! La 72 de ani s-a urcat beat la volan! Avea 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, la „bord”!

IPJ GIURGIU. LA MULŢI ANI, TUTUROR TĂTICILOR!

Astăzi, 13 mai, este Ziua Internațională a Tatălui. Zilele Părinților sunt marcate în România prin lege, oficial ca Ziua Mamei, în prima duminică a lunii mai, și ca Ziua Tatălui, în a doua duminică a lunii mai. Sărbătorirea anuală atât a mamei cât și a tatălui confirmă așadar perfecta egalitate în drepturi a celor doi … Citește mai multIPJ GIURGIU. LA MULŢI ANI, TUTUROR TĂTICILOR!

RAZIE DE AMPLOARE! 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare de circa 45.740 de lei, aplicate de poliţiştii giurgiuveni!

În urma unei razii desfășurate recent, la nivelul județului Giurgiu, polițiștii au aplicat peste 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare de circa 45.740 de lei, au reținut un permis de conducere și au retras două certificate de înmatriculare Activitățile la care au participat polițiștii din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigarea criminalității economice, investigații … Citește mai multRAZIE DE AMPLOARE! 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare de circa 45.740 de lei, aplicate de poliţiştii giurgiuveni!

Zece vedete care vor deveni părinţi în 2018

În acest an mai multe vedete se pregătesc să își ia în serios rolul de părinți. În vreme ce unele sunt foarte discrete, altele abia au așteptat momentul potrivit pentru a împărtăși cu fanii lor fericita veste că urmează să aibă un bebeluș.   Iată zece vedete care își vor mări familia în 2018:   … Citește mai multZece vedete care vor deveni părinţi în 2018

Marian Mina, declaraţie de presă: “Susţin proiectul de lege privind trecerea lacului de acumulare Grădinari în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu!”

Am participat, alături de senatorul Niculae Bădălău şi de primarul comunei Ogrezeni, Jean Jipa, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu. Celor care tot declară pe la anumite televiziuni că Giurgiu este sărac (dar n-au făcut absolut nimic ca să schimbe asta!) le reamintesc faptul că, timp de opt ani, judeţul a fost sub conducere … Citește mai multMarian Mina, declaraţie de presă: “Susţin proiectul de lege privind trecerea lacului de acumulare Grădinari în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu!”

Președintele ALDE Giurgiu, deputat Toma Petcu: „Aștept ca împreună cu domnul Bădălău sau cu reprezentanții conducerii PSD Giurgiu să avem o discuție pe tema Bălții Ogrezeni”

Relația dintre PSD și ALDE la nivelul județului Giurgiu a fost una foarte bună, corectă și bazată pe principiul colaborării și al parteneriatului. Legat de afirmațiile domnului Bădălău cu privire la proiectul din Senat, țin să precizez că niciodată nu am avut o discuție cu dumnealui despre acesta. Eu sunt inginer constructor, am făcut construcții … Citește mai multPreședintele ALDE Giurgiu, deputat Toma Petcu: „Aștept ca împreună cu domnul Bădălău sau cu reprezentanții conducerii PSD Giurgiu să avem o discuție pe tema Bălții Ogrezeni”

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com