Inotatorul Avram Iancu a ajuns la Giurgiu!

Au trecut 74 de zile de când Avram Iancu, bibliotecarul din Petroșani, înoată zilnic în încercarea sa de a străbate Dunărea de la izvor până la Sulina. El a fost asteptat la Giurgiu în ziua de 2 septembrie, în intervalul orar 18.00 -19.00. „Va fi o încercare dificilă, care va împinge limitele umane la extrem. … Citește mai multInotatorul Avram Iancu a ajuns la Giurgiu!

50 de tineri din Episcopia Giurgiului la „Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși”

Drum bun la #ITO2017! Sa vă intoarceți mai bogați, mai senini și mai prieteni! 50 de tineri din Episcopia Giurgiului vor participa la a IV-a ediție a evenimentului Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși (ITO) de la Iasi, cu sprijinul Primariei Giurgiu, continuând tradiția începută la Baia Mare si urmată la Cluj si Bucuresti. Acestia au … Citește mai mult50 de tineri din Episcopia Giurgiului la „Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși”

Un nou proiect european, câştigat la Prundu.

Procentul privind kilometri de drum comunal, respectiv de străzi asfaltate în Prundu şi Puieni se va apropia de 99%. Anunţul a fost făcut marţi, 22 august, de către primarul Cătălin Corbea, la semnarea contractului de finanţare. A contrasemnat Claudiu-Cezar Popescu, directorul general adjunct al Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale(CRFIR) 3 Sud Târgovişte. Valoarea noului proiect, câştigat … Citește mai multUn nou proiect european, câştigat la Prundu.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com