Video România în Direct: Dragnea vrea TVA zero pentru publicitate prin mass-media… O fi bine? Pentru cine?

Dezbaterea România în Direct este la Europa FM de la ora 13:15 și continuă online pe europafm.ro. Puteți participa la dezbatere sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comentând transmisiunile video live de pe Facebook sau adăugând opinia direct … Sursa: biziday.ro Articol sursa: Video România în Direct: Dragnea vrea TVA zero pentru … Citește mai multVideo România în Direct: Dragnea vrea TVA zero pentru publicitate prin mass-media… O fi bine? Pentru cine?

Dăm două burse la EMBA University of Hull! Împreună cu Banca Transilvania, SIF Moldova și Electrogrup

Pentru a obține una dintre cele două burse EMBA trebuie: Să scrii un eseu de 400-500 de cuvinte în care să descrii care sunt beneficiile obţinerii bursei EMBA şi cum vei folosi cunoştintele dobândite în cadrul programului pe plan profesional … Sursa: biziday.ro Articol sursa: Dăm două burse la EMBA University of Hull! Împreună … Citește mai multDăm două burse la EMBA University of Hull! Împreună cu Banca Transilvania, SIF Moldova și Electrogrup

Ce ne unește și ce ne dezbină?

Moise Guran În ultima lună, numeroși oameni politici și așa-ziși jurnaliști au vorbit cu foarte multă iresponsabilitate despre riscul de rupere al țării, culminând cu o declarație a doamnei primar general care numa n-a zis că în Piața Victoriei sunt … Sursa: biziday.ro Articol sursa: Ce ne unește și ce ne dezbină?

Video România în Direct: O discuție morală, pornind de la cazul profesoarei care și-a corupt elevul minor

Dezbaterea România în Direct este la Europa FM de la ora 13:15 și continuă online pe europafm.ro. Puteți participa la dezbatere sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comentând transmisiunile video live de pe Facebook sau adăugând opinia direct … Sursa: biziday.ro Articol sursa: Video România în Direct: O discuție morală, pornind de … Citește mai multVideo România în Direct: O discuție morală, pornind de la cazul profesoarei care și-a corupt elevul minor

Video România în Direct: Ce au înțeles copiii din aceste turbulențe politice?

Dezbaterea România în Direct este la Europa FM de la ora 13:15 și continuă online pe europafm.ro. Puteți participa la dezbatere sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comentând transmisiunile video live de pe Facebook sau adăugând opinia direct … Sursa: biziday.ro Articol sursa: Video România în Direct: Ce au înțeles copiii din … Citește mai multVideo România în Direct: Ce au înțeles copiii din aceste turbulențe politice?

Fără imunități pentru politicieni, dar și fără politică în numirea magistraților! Revizuirea Constituției (VI)

Moise Guran Sunt de părere că toate imunitățile trebuie scoase, inclusiv cea a Președintelui, dar înainte de asta, trebuie să fim siguri că înțelegem cu toții ce înseamnă începerea urmăririi penale, căci ea este de mai multe feluri, iar televiziunile … Sursa: biziday.ro Articol sursa: Fără imunități pentru politicieni, dar și fără politică în … Citește mai multFără imunități pentru politicieni, dar și fără politică în numirea magistraților! Revizuirea Constituției (VI)

Video România în Direct: Haideți să stabilim cum ar trebui pedepsite abuzurile…

Dezbaterea România în Direct este la Europa FM de la ora 13:15 și continuă online pe europafm.ro. Puteți participa la dezbatere sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comentând transmisiunile video live de pe Facebook sau adăugând opinia direct … Sursa: biziday.ro Articol sursa: Video România în Direct: Haideți să stabilim cum ar … Citește mai multVideo România în Direct: Haideți să stabilim cum ar trebui pedepsite abuzurile…

Of, Onorată Instanță!

Moise Guran Stimați magistrați ai României, vă dați seama că sunteți în mijlocul acestor incredibile tensiuni prin care trece societatea noastră, nu? Vă dați seama că, imperfecți, cum sunteți, va trebui totuși să evoluați mai bine decât restul națiunii, pentru … Sursa: biziday.ro Articol sursa: Of, Onorată Instanță!

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com