Giurgiuvean, director în board-ul de conducere al Hidroelectrica!

Un giurgiuvean, este vorba despre Răzvan Ionuţ Paţaliu, a fost numit, recent, în board-ul de conducere al Hidroelectrica, fiind unul dintre cei cinci directori, care conduc destinele acestei mari societăţi româneşti. Anterior, Răzvan Ionuţ Paţaliu a fost consilier al fostului ministru al Energiei, Toma Petcu. Răzvan Ionuţ Paţaliu a fost numit de Consiliul de Supraveghere … Citește mai multGiurgiuvean, director în board-ul de conducere al Hidroelectrica!

Giurgiuvean, director în board-ul de conducere al Hidroelectrica!

Un giurgiuvean, este vorba despre Răzvan Ionuţ Paţaliu, a fost numit, recent, în board-ul de conducere al Hidroelectrica, fiind unul dintre cei cinci directori, care conduc destinele acestei mari societăţi româneşti. Anterior, Răzvan Ionuţ Paţaliu a fost consilier al fostului ministru al Energiei, Toma Petcu. Răzvan Ionuţ Paţaliu a fost numit de Consiliul de Supraveghere … Citește mai multGiurgiuvean, director în board-ul de conducere al Hidroelectrica!

De Sâmbăta Floriilor (31 aprilie), Biserica Ortodoxă cinstește învierea lui Lazăr!

În această sâmbătă, Biserica Ortodoxă cinsteşte una dintre cele mai mari minuni săvârşite de Iisus Hristos în viaţa pământeană, Învierea lui Lazăr. Evenimentul religios s-a petrecut în localitatea Betania, unde Lazăr, prietenul lui Iisus, murise de patru zile. Învierea lui Lazăr a fost descrisă în Sfânta Evanghelie după Ioan în Capitolul 11, versetele de la … Citește mai multDe Sâmbăta Floriilor (31 aprilie), Biserica Ortodoxă cinstește învierea lui Lazăr!

ASTRA GIURGIU anunţă semnarea unui nou contract cu Tinmar Energy.

În cadrul unui eveniment de presă organizat la stadionul “Marin Anastasovici”, din Giurgiu, sâmbătă, 31 martie, ora 12:15, cu o zi înaintea partidei cu Viitorul Constanţa, primul joc pe teren propriu din play-off pentru echipa noastră, ASTRA GIURGIU anunţă semnarea unui nou contract cu Tinmar Energy. Au fost de față antrenorul echipei, Edward Iordănescu, precum … Citește mai multASTRA GIURGIU anunţă semnarea unui nou contract cu Tinmar Energy.

Astăzi , Nichita ar fi putut împlini 85 de ani , dacă timpul ar mai fi avut răbdare…!

Dacă ar fi trăit,  astăzi Nichita Stănescu ar fi împlinit 85 de ani (n. 31 martie 1933, la Ploiești). Ales – post mortem – membru al Academiei Române, Nichita  a fost considerat marele reformator al liricii moderne din țara noastră. Considerat atât de critica literară cât și de publicul larg drept unul dintre cei mai … Citește mai multAstăzi , Nichita ar fi putut împlini 85 de ani , dacă timpul ar mai fi avut răbdare…!

Ce pensie încasează ministrul Justiţiei, Tudorel Toader…!

Pe lângă pensia uriașă pe care Tudorel Toader o încasează lunar, el deține case, terenuri şi maşini. Veniturile anuale ale ministrului de Justiție ajung la sume greu de procesat de către oamenii cu o situație materială mică sau medie. Potrivit declarației de avere pe care și-a făcut-o publică, ministrul Justiţiei are o situaţie materială extrem de bună.Tudorel Toader a … Citește mai multCe pensie încasează ministrul Justiţiei, Tudorel Toader…!

Deputatul PSD Razvan Cuc invitat in emisiunea Cronica Giurgiuveana le raspunde giurgiuvenilor

  Deputatul PSD Răzvan Cuc invitat în emisiunea Cronica Giurgiuveană, difuzată pe postul local de televiziune Giurgiu TV vine cu lămuriri suplimentare legate de proiectele importante pentru giurgiuveni cum ar fi drumul de legătură între DJ 507 şi Vama Giurgiu, ruta ocolitoare a oraşului  şi Podul de la Grădiştea, proiecte care au fost prioritare în … Citește mai multDeputatul PSD Razvan Cuc invitat in emisiunea Cronica Giurgiuveana le raspunde giurgiuvenilor

AVERTISMENT: Ignorati solicitarile de date confidentiale care pretind ca provin de la ANAF. Unele contin si numele presedintelui Agentiei

Agenția Națională de Administrare Fiscală a anunțat aseară că recomandă tuturor reprezentanţilor operatorilor economici să ignore orice comunicări neoficiale sau solicitări de date confidenţiale care pretind că provin de la ANAF, dar sunt transmise de la adrese de email cu origine îndoielnică. „Semnalăm cel mai recent caz în care se utilizează fraudulos atât însemnele oficiale … Citește mai multAVERTISMENT: Ignorati solicitarile de date confidentiale care pretind ca provin de la ANAF. Unele contin si numele presedintelui Agentiei

Pariurile online, impozitate la sursă. Ce obligaţie au jucătorii VEZI AICI

Participanții la jocurile de noroc online vor fi impozitați la fel ca și cei care pariază în agenții sau joacă în sălile special amenajate. Jucătorii nu vor mai fi nevoiți să piardă timpul pe la sediile ANAF pentru a face declarațiile anuale, pentru ca impozitul va fi retinut direct la sursă. Guvernul Romaniei a adoptat … Citește mai multPariurile online, impozitate la sursă. Ce obligaţie au jucătorii VEZI AICI

LICITAȚII PENTRU LOCURILE DE PARCARE DE LA CENTRUL CULTURAL „ION VINEA”

Joi,  12 aprilie 2018, municipalitatea va organiza licitația publică cu strigare la Centrul Cultural ”ION VINEA” pentru închirierea locurilor de parcare, după cum urmează: Locuri adiacente blocurilor: Data și ora licitației Anunțul 16 / 613 12.04.2018ora 10:00 vezi  anunțul 19 B /613 biserică 12.04.201810:30 vezi  anunțul P1 – loc de joacă 12.04.2018ora 11:00 vezi  anunțul L3 – L4 12.04.2018ora 11:30 … Citește mai multLICITAȚII PENTRU LOCURILE DE PARCARE DE LA CENTRUL CULTURAL „ION VINEA”

Modernizarea zonei din spatele Autogării, în RITM ALERT! Se lucrează şi în weekend (FOTO)

Au început lucrările de sistematizare pe verticală a zonei din spatele Autogării. Firma care a câștigat licitația este SC Ceramica Impex SRL. Proiectul în valoare de 1.431.232 lei inclusiv TVA este suportat din bugetul local și cuprinde realizarea de parcări, amenajarea de spații verzi și locuri de joacă pentru copii, reabilitarea carosabilului, reabilitarea trotuarelor, modernizarea … Citește mai multModernizarea zonei din spatele Autogării, în RITM ALERT! Se lucrează şi în weekend (FOTO)

Unde-a fost văzută prefecta Nina Crişu…?

După o absenţă din public de aproape două săptămâni, în care se pare că a fost în concediu de odihnă, fix în perioada în care la Prefectura Giurgiu descinsese corpul de control al Ministrului de Interne, Nina Crişu şi-a făcut, din nou, apariţia în public. Este vorba despre o şedinţă ţinută în comuna Buturugeni, cu … Citește mai multUnde-a fost văzută prefecta Nina Crişu…?

Giurgiu: Etapa a XVIII-a în Liga a V-a de fotbal

Eșalonul secund al fotbalului giurgiuvean își dispută la sfîrșitul săptămânii etapa cu numarul XVIII. Programul etapei: duminică, 1 aprilie ora 11,00  SERIA SUD SABARELUL CIOCOVENI  –  VOINTA DAIA VIITORUL PUIENI               –   MIHAI BRAVU II SCARISOARA                      –   OLIMPIA MALU AGRO … Citește mai multGiurgiu: Etapa a XVIII-a în Liga a V-a de fotbal

Astra Giurgiu încearcă să intre în ape liniştite

În fotbalul mare din România, un duel foarte interesant din play-off va fi şi cel dintre ultimele două campioane, Astra şi Viitorul. Implicată în lupta pentru pentru cupele europene echipa orașului de la malul Dunrii va avea duminică, o buna oportunitate de a adăuga puncte la zestrea acumulată în clasament. Fotbaliştii pregătiţi de Edward Iordănescu urmează … Citește mai multAstra Giurgiu încearcă să intre în ape liniştite