România cere ajutorul UE şi NATO pentru criza de imunoglobulină

  Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat că a cerut oficial ajutorul ţărilor din UE şi NATO pentru criza de imunoglobulină, activând mecanismul de protecţie civilă, deoarece pentru luna martie nu se preconizează nicio fiolă, deşi necesarul este de cel puţin 5.000. „Este o solicitare de ajutor prin mecanismul de protecţie civilă pe care l-am … Citește mai multRomânia cere ajutorul UE şi NATO pentru criza de imunoglobulină

30 de permise de conducere, reţinute de poliţiştii giurgiuveni în acest weekend!

În acest week-end, politistii giurgiuveni au intervenit la peste 668 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 402 de sancțiuni contravenționale în urma acțiunilor și au fost constatate peste 33 de infracțiuni. În această perioadă, polițiștii giurgiuveni au acționat, la nivelul județului Giurgiu, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii … Citește mai mult30 de permise de conducere, reţinute de poliţiştii giurgiuveni în acest weekend!

Spectacolele programate la sediul Teatrului „Tudor Vianu” în săptămâna 5 – 11 martie 2018

Marți, 6 martie, Sala Mică, ora 17,00 – ”NEAPĂRAT CARAGIALE” Miercuri, 7 martie, Sala Mare, ora 11,00 – ”CINCI FEDE DE POVESTE” (spectacol pentru copii) Joi, 8 martie, Sala Mică, ora 19,00 – ”ȘANTAJ” Vineri, 9 martie, Sala Mică, ora 18,00 – ”NEAPĂRAT CARAGIALE” Sâmbătă, 10 martie, Sala Mare, ora 11,00 – ”COMEDIA ADOLESCENȚEI” Sâmbătă, … Citește mai multSpectacolele programate la sediul Teatrului „Tudor Vianu” în săptămâna 5 – 11 martie 2018

ȘTIREA SĂPTĂMÂNII! Din cauza taxelor mari impuse de un preot , sătenii i-au promis că-i vor plăti Pomelnicul…în rate!

 Oamenii din două sate din Botoşani sunt revoltați  pe faptul că  preotul care slujeşte la bisericile din localităţile lor le impune taxe uriașe ca să le pomenească morții…  Sătenii sunt îngrijorați, reclamând că pretențiile preotului sunt prea mari  în raport cu pensiile lor foarte mici . „Suntem supăraţi pe preotul Marineac, domnule, ne-a pus să plătim 70 … Citește mai multȘTIREA SĂPTĂMÂNII! Din cauza taxelor mari impuse de un preot , sătenii i-au promis că-i vor plăti Pomelnicul…în rate!

Istoria ne ofera, noi trebuie sa stim sa luam-Marian Mina si Triumful Roman.

Triumful Roman, o ceremonie romana de amploare ce imbina excelent caracterul unei parade militare cu o sarbatoare civila si un ceremonial religios. Triumful Roman celebra un comandant militar, de regula un magistrat ales (dictator, consul sau pretor) care fie comandase ostile intr-o batalie din care a iesit victorios ucigand minim 5000 de soldati inamici fie pusese … Citește mai multIstoria ne ofera, noi trebuie sa stim sa luam-Marian Mina si Triumful Roman.

Ce riscă posesorii de arme de foc din județul Giurgiu și cum trebuie păstrate acestea

De la începutul anului, Poliția Română, prin structurile de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, a anulat dreptul de deținere, respectiv port și folosire al armelor în 536 de cazuri. Peste 200 de amenzi au fost date celor care nu au respectat condițiile privind regimul armelor și munițiilor sau vânătorii, iar dosare penale au fost întocmite … Citește mai multCe riscă posesorii de arme de foc din județul Giurgiu și cum trebuie păstrate acestea

Schimbare spectaculoasă a vremii: de la maxime diurne cu minus, la plus 20 de grade, în doar o săptămână!

Temperaturile vor creşte în toată ţara, începând de miercuri, maximele ajungând până la 16 grade, în Banat, au precizat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM). „Temperaturile vor creşte de la o zi la alta. Mâine (marţi, n.r.) va fi mai rece în Oltenia, Moldova, Muntenia. Apoi, de poimâine, temperaturile vor creşte în toată … Citește mai multSchimbare spectaculoasă a vremii: de la maxime diurne cu minus, la plus 20 de grade, în doar o săptămână!

Ce spectacole sunt programate, în această săptămână, la Teatrul „Tudor Vianu”

Spectacolele programate la sediul Teatrului ”Tudor Vianu” în săptămâna 5 – 11 martie 2018: Marți, 6 martie, Sala Mică, ora 17,00 – ”NEAPĂRAT CARAGIALE” Miercuri, 7 martie, Sala Mare, ora 11,00 – ”CINCI FEDE DE POVESTE” (spectacol pentru copii) Joi, 8 martie, Sala Mică, ora 19,00 – ”ȘANTAJ” Vineri, 9 martie, Sala Mică, ora 18,00 … Citește mai multCe spectacole sunt programate, în această săptămână, la Teatrul „Tudor Vianu”

Din nou, invitație la teatru. Ce piese sunt programate în această săptămână?

Ca de fiecare dată, la început de săptămână, reprezentanții Teatrului ”Tudor Vianu” fac public programul săptămânii: Marți, 6 martie, Sala Mică, ora 17,00 – ”NEAPĂRAT CARAGIALE” Miercuri, 7 martie, Sala Mare, ora 11,00 – ”CINCI FETE DE POVESTE” (spectacol pentru copii) Joi, 8 martie, Sala Mică, ora 19,00 – ”ȘANTAJ” Vineri, 9 martie, Sala Mică, ora 18,00 – ”NEAPĂRAT … Citește mai multDin nou, invitație la teatru. Ce piese sunt programate în această săptămână?

Liviu Dragnea îl va susţine pe Niculae Bădălău dacă va candida la o funcţie de conducere în partid

Cu câteva zile doar , înainte de Congresul PSD, întrebat dacă între el şi Liviu Dragnea mai există animozităţi, senatorul de Giurgiu, Niculae Bădălău,  a răspuns:  Eu şi dl. preşedinte Dragnea am avut o singură ţintă – modernizarea partidului, un partid puternic. Viziunile au fost aceleaşi – programul de guvernare. Restul sunt mai puţin importante”. … Citește mai multLiviu Dragnea îl va susţine pe Niculae Bădălău dacă va candida la o funcţie de conducere în partid

Poftiţi la teatru! Care sunt spectacolele acestei săptămâni?

Spectacolele programate la sediul Teatrului ”Tudor Vianu” în săptămâna 5 – 11 martie 2018: Marți, 6 martie, Sala Mică, ora 17,00 – ”NEAPĂRAT CARAGIALE” Miercuri, 7 martie, Sala Mare, ora 11,00 – ”CINCI FEDE DE POVESTE” (spectacol pentru copii) Joi, 8 martie, Sala Mică, ora 19,00 – ”ȘANTAJ” Vineri, 9 martie, Sala Mică, ora 18,00 … Citește mai multPoftiţi la teatru! Care sunt spectacolele acestei săptămâni?

Cod rutier 2018: TOP 5 modificari pentru noul an. Ce trebuie sa stie soferii pentru a evita amenzi uriase

Codul rutier 2018 aduce o serie de modificări, alături de prevederi mai aspre care includ ITP-ul anual pentru mașinile mai vechi de 12 ani sau obținerea mai dificilă a permisului de conducere. TOP 5 MODIFICĂRI.    Codul rutier 2018: TOP 5 modificări pentru noul an.  Inmatricularea vehiculelor va putea fi suspendata (interzicerea temporara a dreptului de … Citește mai multCod rutier 2018: TOP 5 modificari pentru noul an. Ce trebuie sa stie soferii pentru a evita amenzi uriase

Un turc şi un ucrainian au „îndesat” un magazin întreg în portbagajele maşinilor pe care le conduceau … !

            Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în două mijloace de transport conduse de doi bărbaţi, aproape o mie de parfumuri şi articole de încălţăminte… În data de 1 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul aceluiaşi punct au selectat pentru control mai multe mijloace de transport aparţinând unor firme de transport internaţional. Cu ocazia … Citește mai multUn turc şi un ucrainian au „îndesat” un magazin întreg în portbagajele maşinilor pe care le conduceau … !

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com