Persoanele care abuzează de Facebook, mai predispuse să îşi părăsească partenerul real!

Persoanele care abuzează de Facebook sau alte reţele sociale sunt mai predispuse să-şi părăsească iubitul sau iubita, deoarece nu mai au timp să-i acorde atenţia cuvenită, ci se concentrează pe un prezumtiv partener virtual cu care-şi împărtăşeşte fanteziile, emoţiile şi nemulţumirile din relaţie. În opinia psihologului Lenke Iuhoş (foto 2), atunci când relaţionăm pe ascuns … Citește mai multPersoanele care abuzează de Facebook, mai predispuse să îşi părăsească partenerul real!

Fotbal – Liga a IV-a: Scorul etapei s-a inregistrat la Mihai Bravu

Sâmbătă, 14 aprilie, s-a jucat etapa a 22-a din Liga a IV-a. O rundă în care scorul etapei s-a înregstrat la Mihai Bravu, acolo unde AS din localitate a învins cu 7-2 echipa Unirea Frătești. Avantul Florești s-a impus pe teren propriu în fața formatiei Argeșul Mihăilești cu scorul de 1-0. În urma acestui rezultat, … Citește mai multFotbal – Liga a IV-a: Scorul etapei s-a inregistrat la Mihai Bravu

Momente emoționante la IPJ Giurgiu. Foștii șefi au primit aprecierea colegilor!

În semn de recunoștință și prețuire pentru întreaga carieră, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, a invitat și omagiat, recent, toți ofițerii rezerviști care au deținut funcții manageriale, la diferite niveluri, de la revoluție și până în prezent. La festivitate, alături de conducerea Inspectoratului au participat și foști șefi ai Inspectoratului, personalități ale poliției giurgiuvene, … Citește mai multMomente emoționante la IPJ Giurgiu. Foștii șefi au primit aprecierea colegilor!

Acțiune de responsabilitate socială inițiată de Direcția Generală Anticorupție

  Direcția Generală Anticorupție a inițiat o acțiune în beneficiul persoanelor vârstnice instituționalizate în centrul din localitatea Mironești, aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, în cadrul unui program de voluntariat și responsabilitate socială. Sâmbătă, 14 aprilie 2018, persoanele vârstnice instituționalizate în căminul din localitatea Mironești au primit vizita directorului … Citește mai multAcțiune de responsabilitate socială inițiată de Direcția Generală Anticorupție

Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 16 – 22 aprilie 2018

Berbec – o săptămână în care ai ocazia să iei un nou start în ceea ce privește viața personală. E timpul marilor decizii, a răsturnărilor de situație menite să te forțeze să adopți o nouă atitudine sau să fii nevoit să renunți la anumite colaborări, ori să găsești noi modalități de a conversa cu partener/a … Citește mai multHoroscop „Pe surse”- Săptămâna 16 – 22 aprilie 2018

Inițiativă IPJ! La Giurgiu se impune instalarea unui sistem public de supraveghere video!

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, având în preocupare necesitatea instalării pe raza municipiului Giurgiu a unui sistem public de supraveghere video, în ziua de vineri, 13 aprilie 2018, a organizat la sediul Poliției Locale a municipiului București, o întâlnire la care a participat conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu. Invitați au fost Bădulescu Aurelian, … Citește mai multInițiativă IPJ! La Giurgiu se impune instalarea unui sistem public de supraveghere video!

Fotbaliștii juniori de la Dunărea Giurgiu au zdrobit echipa din Balotești, chiar la ea acasă…!

Așa cum scriam anterior,  duminică 15 aprilie, în cadrul Campionatului Național ”Under 19 ani” ( Juniori A) la fotbal, în seria a 4-a,  pe stadionul Rocar din Capitală, juniorii de la Dunărea Giurgiu s-au impus categoric  în fața celor de la C.S. Balotești  cu scorul de 3-0 ( 1-0 la pauză). Scorul a fost deschis … Citește mai multFotbaliștii juniori de la Dunărea Giurgiu au zdrobit echipa din Balotești, chiar la ea acasă…!

Dunărea Giurgiu -A.S. „Mihai Viteazul” Călugăreni, 3-0, în Liga a IV-a la fotbal (seria Sud)

Sâmbătă 14 aprilie, începând cu ora 1600, a avut loc, pe stadionul din apropierea Șantierului Naval Giurgiu, meciul de fotbal dintre C.S.M. ”Dunărea” Giurgiu și A.S. ”Mihai Viteazul” Călugăreni, în LIGA a IV a la fotbal,  SERIA SUD . Deși, înainte de începerea meciului, prognosticul unora din puținii spectatori prezenți era   undeva în jurl scorului  … Citește mai multDunărea Giurgiu -A.S. „Mihai Viteazul” Călugăreni, 3-0, în Liga a IV-a la fotbal (seria Sud)

Dunărea Giurgiu -A.S. Mihăilești 3-0, în Liga a IV-a la fotbal (seria Sud)

Sâmbătă 14 aprilie, începând cu ora 1600, a avut loc, pe stadionul din apropierea Șantierului Naval Giurgiu, meciul de fotbal dintre C.S.M. ”Dunărea” Giurgiu și A.S. ”Mihai Viteazul” Călugăreni, în LIGA a IV a la fotbal,  SERIA SUD . Deși, înainte de începerea meciului, prognosticul unora din puținii spectatori prezenți era   undeva în jurl scorului  … Citește mai multDunărea Giurgiu -A.S. Mihăilești 3-0, în Liga a IV-a la fotbal (seria Sud)

Coincidență stranie! În acest weekend , ”Mitocanii șoselelor” aveau toți 29 de ani și s-au urcat băuți la volan!

La finele acestei săptămâni, coincidență stranie , mai mulți tineri de aceeași vârstă au fost prinși fără carnet de conducere sau cu el expirat și băuți la volan…! Sâmbătă, 14 aprilie, în jurul orei 18.50, polițiștii l-au depistat în trafic pe acest tânăr  din municipiul Giurgiu   care conducea un autoturism pe Drumul Național 5C, având … Citește mai multCoincidență stranie! În acest weekend , ”Mitocanii șoselelor” aveau toți 29 de ani și s-au urcat băuți la volan!

EMOȚIONANT! Foștii șefi ai Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au primit diplome de excelență și aprecierea colegilor!

În semn de recunoștință și prețuire pentru întreaga carieră, sub motto-ul „Prin oameni și pentru oameni!”, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, a invitat și sărbătorit, recent, toți ofițerii rezerviști care au deținut funcții manageriale, la diferite niveluri, de la Revoluție și până în prezent. La festivitate, alături de conducerea Inspectoratului au participat și foști … Citește mai multEMOȚIONANT! Foștii șefi ai Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au primit diplome de excelență și aprecierea colegilor!

Momente emoționante la IPJ Giurgiu. Foștii șefi au promit aprecierea colegilor!

ISTORIE ȘI SUFLET Momente emoționante la IPJ Giurgiu. Foștii șefi au primit aprecierea colegilor! Motto: „Prin oameni și pentru oameni…” În semn de recunoștință și prețuire pentru întreaga carieră, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, a invitat și omagiat, recent, toți ofițerii rezerviști care au deținut funcții manageriale, la diferite niveluri, de la revoluție și … Citește mai multMomente emoționante la IPJ Giurgiu. Foștii șefi au promit aprecierea colegilor!