Marian Mina, declaraţie de presă: “Susţin proiectul de lege privind trecerea lacului de acumulare Grădinari în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu!”

Am participat, alături de senatorul Niculae Bădălău şi de primarul comunei Ogrezeni, Jean Jipa, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu. Celor care tot declară pe la anumite televiziuni că Giurgiu este sărac (dar n-au făcut absolut nimic ca să schimbe asta!) le reamintesc faptul că, timp de opt ani, judeţul a fost sub conducere … Citește mai multMarian Mina, declaraţie de presă: “Susţin proiectul de lege privind trecerea lacului de acumulare Grădinari în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu!”

Președintele ALDE Giurgiu, deputat Toma Petcu: „Aștept ca împreună cu domnul Bădălău sau cu reprezentanții conducerii PSD Giurgiu să avem o discuție pe tema Bălții Ogrezeni”

Relația dintre PSD și ALDE la nivelul județului Giurgiu a fost una foarte bună, corectă și bazată pe principiul colaborării și al parteneriatului. Legat de afirmațiile domnului Bădălău cu privire la proiectul din Senat, țin să precizez că niciodată nu am avut o discuție cu dumnealui despre acesta. Eu sunt inginer constructor, am făcut construcții … Citește mai multPreședintele ALDE Giurgiu, deputat Toma Petcu: „Aștept ca împreună cu domnul Bădălău sau cu reprezentanții conducerii PSD Giurgiu să avem o discuție pe tema Bălții Ogrezeni”

Nu vindeți voucherele de vacanță! Ce RISCAȚI… click AICI

Ministrul Turismului a prezentat voucherele de vacanță care vor ajunge la toți cei peste 1,2 milioane de angajați din sistemul public. Cine vinde voucherele riscă mari amenzi! Ministrul Turismului a prezentat voucherele de vacanță care vor ajunge la toți cei peste 1,2 milioane de angajați din sistemul public. Demersul ministerului a fost bine primit și … Citește mai multNu vindeți voucherele de vacanță! Ce RISCAȚI… click AICI

Ce spun ”actorii principali” implicați în scandalul bălții de la Ogrezeni?

Ajunsă subiect ”de senzație” la nivel național, trecerea bălții de la Ogrezeni în administrarea Consiliului Județean a fost principala temă a conferinței de presă organizate joi la PSD Giurgiu, conferință la care a fost prezent atât senatorul Niculae Bădălău – inițiatorul controversatului proiect de lege – cât și primarul comunei Ogrezeni, Jean Jipa. Senatorul Niculae … Citește mai multCe spun ”actorii principali” implicați în scandalul bălții de la Ogrezeni?

Accidentul rutier de pe DN5: una dintre cele trei victime a decedat…

Una dintre cele trei persoane rănite în accidentul de ieri, de pe DN5, a murit la un spital în Bucureşti, unde era în stare critică. Potrivit unor informaţii din surse demne de încredere, este vorba despre un bărbat, de 65 de ani, conducătorul autoturismului, care a fost transportat cu un elicopter SMURD. Acesta a fost … Citește mai multAccidentul rutier de pe DN5: una dintre cele trei victime a decedat…

TAXIMETRIST DEPISTAT CONDUCÂND AUTOTURISMUL SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE

TAXIMETRIST DEPISTAT CONDUCÂND AUTOTURISMUL SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE Un bărbat, de 44 de  ani, din municipiul Giurgiu este cercetat de polițiști după ce a fost depistat conducând autoturismul, pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Vineri, 11 mai a.c., în jurul orei 01.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au depistat pe strada … Citește mai multTAXIMETRIST DEPISTAT CONDUCÂND AUTOTURISMUL SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE

IPJ Giurgiu, din nou, despre prevenire!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au desfășurat activități de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, a infracțiunilor de “Lovirea sau alte violențe”, și a infracțiunilor de violență domestică în municipiul Giurgiu.  Joi, 10 mai a.c., polițiștii din  cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au desfășurat activități de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului, a … Citește mai multIPJ Giurgiu, din nou, despre prevenire!

Toma Petcu (ALDE) : Mai multi „băsiști” in PSD Giurgiu decat in ALDE

Cutremurul provocat de declaratia facuta joi in conferinta de presa de senatorul Niculae Badalau la adresa partenerilor de coalitie de la ALDE a inceput sa provoace replici. Vineri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul Toma Petcu, presedinte al organizatiei ALDE Giurgiu a oferit presei o declaratie transanta, care nu are insa darul de a … Citește mai multToma Petcu (ALDE) : Mai multi „băsiști” in PSD Giurgiu decat in ALDE

“Cupa D.G.A. la șah –juniori”- ediția a II-a

Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu, în parteneriat cu Consiliul Județean Giurgiu și Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, în baza protocoalelor de colaborare încheiate între cele trei instituții și cu sprijinul Clubului Sportiv Școlar Colosseum Giurgiu, în vederea educării tinerei generații în spiritul integrității, lansează Competiția Sportivă “Cupa D.G.A. la șah –juniori”- ediția a II-a. … Citește mai mult“Cupa D.G.A. la șah –juniori”- ediția a II-a

ATENŢIE, ŞOFERI! Poliţia Locală Rutieră Giurgiu, amenzi pentru parcare neregulamentară!

De ce să nu recunoaştem, municipiul Giurgiu a devenit un oraş sufocat de maşini parcate neregulamentar. Unele chiar pe trotuare, din acest motiv pietonii fiind nevoiţi să circule pe carosabil. Drept urmare, în orice loc în care parcarea este interzisă prin semne sau unde nu este permisă staţionarea, Politia Locală Rutieră are voie să aplice … Citește mai multATENŢIE, ŞOFERI! Poliţia Locală Rutieră Giurgiu, amenzi pentru parcare neregulamentară!

Rezervă-ţi loc la cel mai mare eveniment pe ghete, în Giurgiu!

Vă invităm la un mare eveniment… cu Kinga Sebestyen, Corina Ciocîltan-Falan şi Florin Alex Tudor, care aduce o noutate pentru cei ce doresc să scape de kilogramele în plus şi să-şi contureze silueta nu numai prin mișcare, ci și printr-o alimentație sănătoasă. Acesta va avea loc pe data de 17 mai 2018, la ora 18:00, … Citește mai multRezervă-ţi loc la cel mai mare eveniment pe ghete, în Giurgiu!

In luna iulie vor incepe lucrarile de asfaltare pentru strazile de “dincolo de bariera”

Potrivit conducerii Direcției de Investiții din cadrul Primăriei Giurgiu, lucrările privind asfaltarea străzilor de pământ din zonele 1 și 2 vor fi demarate estimativ la jumătatea lunii iulie. În prezent, au fost evaluate ofertele tehnice ale ofertelor ce au îndeplinit condițiile de calificare, respectiv 5 oferte pentru zona 2 și 6 oferte pentru zona 1. … Citește mai multIn luna iulie vor incepe lucrarile de asfaltare pentru strazile de “dincolo de bariera”