stirigiurgiu.ro

Ministrul RĂZVAN CUC, promisiuni respectate: podul de la Grădiştea şi şoseaua de centură a municipiului

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a fost prezent vineri la Giurgiu pentru a prezenta într-o conferință de presă situația celor două mari proiecte, respectiv centura ocolitoare a orașului Giurgiu și refacerea podului de la Grădiștea.

”Am vrut să vin în fața dumneavoastră cu măsuri concrete. Astăzi am urcat pe SEAP proiectul cu realizarea șoselei de Centură a Giurgiului. A fost o promisiune făcută pe care am vrut să o țin față de giurgiuveni, ” a declarat ministrul Transporturilor în debutul conferinței.

Finanțarea pentru ambele proiecte este asigurată de Uniunea Europeană, iar până la finalul anului 2019, lucrările la Podul de la Grădiștea vor fi finalizate.

„Vă mulțumesc pentru că ați ales orașul Giurgiu ca să faceți acest anunț. În ultima perioadă s-a intensificat foarte mult circulația tirurilor la intrarea în oraș și odată cu realizarea acestei centuri ne veți ajuta și pe noi, ca și administrație locală să realizăm planul de mobilitate urbană,” a declarat primarul Nicolae Barbu.

În încheiere, Răzvan Cuc și-a luat angajamentul că se va  monitoriza personal ca toate termenele prevăzute în contract să fie respectate.

The post Ministrul RĂZVAN CUC, promisiuni respectate: podul de la Grădiştea şi şoseaua de centură a municipiului appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Ministrul RĂZVAN CUC, promisiuni respectate: podul de la Grădiştea şi şoseaua de centură a municipiului

Comentarii

comentarii