giurgiupesurse.ro

Protest al medicilor de familie

protest-medici-de-familie-3

Câteva sute de medici de familie s-au strâns, miercuri, în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru a protesta, fiind nemulţumiţi de birocraţia din sistemul de sănătate, cadrele sanitare militând pentru un act medical curat, dar şi pentru o asistenţă primară puternică.

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, după întâlnirea cu reprezentanţii medicilor de familie, că ”din păcate” aceştia dreptate, iar sistemul, care este foarte greoi şi foarte birocratizat, i-a transformat în contabili.

”Am avut împreună cu dl vicepremier Marcel Ciolacu şi dl. ministru Bodog, o discuţie bună cu reprezentanţii medicilor de familie. Spun şi pe această cale că chiar au dreptate şi din păcate chiar au foarte multă dreptate. Spun din păcate fiindcă sistemul este în continuare foarte greoi, foarte birocratizat şi medicii de familie s-au transformat sau au fost nevoiţi să se transforme în contabili decât să-şi facă meseria. Încercăm să găsim soluţii”, a declarat premierul Mihai Tudose la începutul şedinţei de guvern.

 

sursa:http://www.mediafax.roSursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Protest al medicilor de familie

Comentarii

comentarii