giurgiu-acum.ro

Stand-up comedy la PNL Giurgiu: liberalii vor să spulbere PSD cu ciclonul Ionel Dinu

Se pare că nu doar România va fi, din punct de vedere meteorologic, sub asediul unor cicloane periculoase rău, ci și viața politică va suferi transformări inimaginabile,  până cu ceva timp în urmă.

Este vorba despre nici mai mult, nici mai puțin decât de desființarea PSD care, de câțiva ani, ia fața PNL la toate alegerile, mai ales la Giurgiu, unde liberalii au ajuns la scoruri de-a dreptul jenante.

Probabil că de-aia, pentru a spăla rușinea, i s-a și oferit ocazia să fie vîrful de lance în acest inteligent demers de revenire a liberalilor pe primul loc al scenei politice: desființarea PSD.

Cine putea face acest lucru de la Giurgiu? Nu oricine, evident, ci un om integru, serios, capabil, de o moralitate ireproșabilă, penelist autentic, cu o mare forță de mobilizare a maselor peneliste, discurs însuflețitor, etc, etc…

Și dacă toate acestea trebuiau să poarte un nume, el nu putea fi decât…Ioneeeeeel Dinuuuuuuuu!

Exact! În conferința de presă de astăzi, de la sediul PNL Giurgiu, Ionel Dinu, secretar executiv adjunct al partidului (persoană cu greutate) a spus, cu subiect și predicat că va depune o plângere la Tribunalul Bucureşti o solicitare de dizolvare a PSD pe cale judecătorească, potrivit normelor legale, pentru că social-democraţii nu ar fi respectat programul de guvernare.

“Dupa ce voi analiza bine situația, îmi voi contura această acțiune și voi merge la Tribunalul București unde voi intenta această acțiune în nume personal”, a spus Ionel Dinu.

Deci, pesediști, bucurați-vă, că vă trăiți ultimele zile în politică!

Aloo, domnu Anton, dumneata știi, bre, ce fac ăștia pe la Giurgiu? Ți-au transformat sediul în scenă pentru stand-up comedy…e adevărat, cu…glumeți de mâna-ntâi, dar..totuși, nu cred că Brătianu se prăpădește de râs! Cum, cine e Brătianu? Eeee, un…unchi al Elenei Udrea, lasă-l, nu contează!

M.B

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Stand-up comedy la PNL Giurgiu: liberalii vor să spulbere PSD cu ciclonul Ionel Dinu

Comentarii

comentarii