Niciunul din cei 8000 de voluntari veniți la Parcul Memoriei Naționale – RoMândria să planteze stejari nu purta însemnul #rezist

Niciunul din cei 8000 de voluntari veniți la Parcul Memoriei Naționale – RoMândria să planteze stejari nu purta însemnul #rezist

Parcul Memoriei Naționale – RoMândria. 50.000 de stejari sunt plantați la Mărășești. Peste 8.000 de voluntari participă la acțiune. Vedetele ANTENEI 3 plantează și ele acum stejarii!

Parcul Memoriei Naţionale va avea 335.000 de stejari, câte unul pentru fiecare erou căzut în Primul Război Mondial, al cărui sacrificiu a dus la realizarea Marii Uniri de la 1918.

La campania de împădurire participă și militari ”Invictus”, primii reprezentanți ai României la Jocurile ”Invictus”.

”Ne face o deosebită plăcere să luăm parte la acest proiect. Avem din nou ocazia să ne manifestăm respectul și recunoștința pentru eroii care au udat cu sângele lor acet pământ” consideră Ciprian, unul dintre militarii români.

”Sunteți extraordinari prin ceea ce ați inițiat. Nici nu s-a pus problema să nu răspundem prezent. Pe acest câmp se vede că omul sfințește locul. Sunt extrem de emoționat. Veteranii de astăzi fac un mic gest în memoria eroilor” a afirmat Eugen, un militar român rănit în misiunile armatei de peste granițe.

stejar

”Stejarii României” participă și ei la acțiunea de plantare a stejarilor. O parte dintre componenții echipei naționale de rugby, deși au meci astăzi, au vrut să fie alături de voluntari

”Și pentru noi este o zi istorică. Ne confruntăm cu echipa din Samoa, sper ca și astăzi să învingem” a spus Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby. Alături de jucătorii români se află și colegul lor Fili Lomani, originar din Tonga. (sursa Antena3)

parcul-memoriei-nationale-romandria-primii-50-000-de-stejari-sunt-plantati-la-marasesti-491916

Alături de aceștia s-au aflat elevi, studenți, oameni care au venit să aducă un umil omagiu celor care și-au dat viața pe fronturile de luptă pentru țara asta, așa de ușor vândută astăzi.

Au venit veterani de război, urmași ai celor căzuți pe acele câmpuri.

De remarcat că niciunul dintre cei prezenți acolo nu era din categoria #rezist.

#rezist nu a mers la plantat stejari.

E adevărat că nu era vorba de cătușe, DNA, pușcărie, Dragnea sau ciuma roșie. E despre unii care, deh, s-au dus și ei ca fraierii să moară pe front pentru o țară care nici măcar nu era…ca afară și nici măcar nu erau plătiți de Soros!

M.B

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Niciunul din cei 8000 de voluntari veniți la Parcul Memoriei Naționale – RoMândria să planteze stejari nu purta însemnul #rezist

Comentarii

comentarii

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com