PNL Giurgiu, de acord cu afirmațiile lui Mihnea Boerescu, cel care îl consideră pe Regele Mihai un ”spermatozoid învingător”?

Au trecut ore bune de când am publicat o postare scandaloasă a consilierului județean liberal Mihnea Boerescu la adresa defunctului rege Mihai și, din partea Organizației Județene a PNL, nu am văzut nicio reacție.

Dacă luam în considerare că și tăcerea e un răspuns, o acceptare, înseamnă că Organizația Județeană Giurgiu a PNL se declară de acord cu afirmațiile făcute de domnul Boerescu la adresa regelui Mihai.

În acest caz, înseamnă că organizația de la Giurgiu, condusă de domnul Anton, face notă distinctă de PNL, care, prin vocea președintelui său, Ludovic Orban, a elogiat personalitatea celui care a fost suveranul României și a recunoscut meritele acestuia în evoluția statului Român, deplângând dispariția acestuia.

Robert Sighiartău, secretar general al PNL făcea următoarea declarație:  ”Regele Mihai a fost unul dintre reperele morale ale societății româneşti.
Timp de aproape un secol a servit țara, atât din interior, cât și din afara ei. A luptat pentru democrație şi dreptate, iar România i-a fost mereu în suflet.
Dumnezeu să-l odihnească!”

Ați auzit, domnule Marin Anton ce poziție a adoptat partidul dumneavoastră legat de Majestatea sa?

Ați aflat până acum că domnul Boerescu îl consideră pe fostul Suveran al țăriii ”spermatozoid învingător?”

Sunteți de acord cu această afirmație?

Când în presă s-a spus tatăl descreieratului care a vrut să incendieze PSD este penelist, Secretariatului General al PNL Giurgiu, care  emis repede un comunicat de presă  în care dezminte acest lucru.

Acum, când domnul consilier județean Boerescu face această ”crimă de lezmajestate”, PNL Giurgiu tace.

Să presupunem că sunteți de acord, da? Nu ne gândim că i-ați putea cere demisia….

M.B

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: PNL Giurgiu, de acord cu afirmațiile lui Mihnea Boerescu, cel care îl consideră pe Regele Mihai un ”spermatozoid învingător”?

Comentarii

comentarii

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com