Liberalii de la Giurgiu, trozniți iar de Justiție: Mihnea Boerescu, arestat pentru cămătărie!

La nici o săptămână de la știrea că Marin Anton este trimis în judecată pentru o mită de 5 milioane de euro, o altă veste dezvăluie putregaiul de sub sigla penelistă: Boerescu este în arest la domiciliu, adică taman în ”Casa Mihnea Boerescu”!

Știrea a picat ca trăznetul, în miez de noapte, în presa locală duminică, deși acțiunea parchetului se pare că a avut loc vineri. Mai precis, acuzat de cămătărie, consilierul județean al PNL a fost reținut pentru 24 de ore dar, ulterior, arestul a fost schimbat de judecător în arest la domiciliu. Conform acelorați surse din presa locală perioada arestului este de o lună, 13 ianuarie – 11 februarie 2018.

Surse judiciare spun acesta este suspectat că începând cu anul 2011, acesta ar fi acordat cu împrumut, diverse sume de bani unor persoane, percepând dobânzi considerabile sau autoturisme, terenuri ori imobile.

Consilier județean de două mandate din partea PNL, Mihnea Boerescu este cunoscut ca un personaj excentic, al cărui singur rol în CJ era acela de a asigura partea de divertisment, mai pe șleau spus, circul de fiecare ședință la care participa.

Despre Boerescu și modul în care și-a făcut o avere considerabilă din tranzacții cu terenuri s-a spus și scris multe lucruri, înclusiv că unele au fost luate de la persoane nevoiașe ca urmare a nerestituirii unor sume de bani împrumutate de acestea de la Boerescu, dar nicio autoritate a statului nu a confirmat că acest lucru ar fi fost adevărat.

Arestarea acestuia și dosarul deschis pe numele său vor face cu siguranță lumină în multe din afacerile acestuia.

 

M.B

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Liberalii de la Giurgiu, trozniți iar de Justiție: Mihnea Boerescu, arestat pentru cămătărie!

Comentarii

comentarii