Niculae Bădălău despre Pilonul II de pensii: ”Nimeni nu va umbla la el, iar Anton să nu uite că a fost în echipa aceea care a tăiat pensiile oamenilor”

 

Subiectul Pilonului II de pensii, pe care opoziția l-a tratat într-un mod alarmist și fals a fost unul din subiectele abordate astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de senatorul Niculae Bădălău.

Acesta a ținut să precizeze poziția partidului față de acest subiect tocmai pentru a nu se crea confuzii, mai ales că tema pensiilor este foarte sensibilă iar PNL consideră va putea câștiga capital electoral sensibilizând populația cu un astfel de subiect.

”Nimeni n-a vrut să umble la Pilonul II de pensii! În programul de Guvernare, știți foarte bine că avem trecut mărirea pensiilor, și am făcut-o, prin mărirea punctului de pensie, urmând ca în iulie, să vină și a doua mărire. Dezbaterea care a fost în Guvern și în partid, a fost una simplă: dacă informăm cetățenii cu privire la contribuția la Pilonul II iar ei să cunoască foarte bine ce înseamnă Pilonul I și Pilonul II. Ceea ce a ieșit apoi în spațiul public nu a avut decât scopul de a slăbi încrederea în stat.

Avem bani de salarii, avem bani de pensii și, așa cum spuneam, din iulie mărim din nou pensiile, măsură pe care o avem trecută și în programul de Guvernare.

Am văzut și pe un anumit domn Anton de la PNL, acum, care vorbea despre subiectul acesta. Nu trebuie să uite că, excelența sa, a făcut parte din echipa aceea care voia să taie pensiile, măsură la care s-a opus Curtea Constituțională pentru că altfel le luau oamenilor un sfert din pensie! În cazul ăsta tupeul e maxim, să vorbești tu despre acest subiect mi se pare o aberație. Oamenii trebuie să se liniștească, sunt bani și pentru salarii și pentru pensii” a mai adăugat senatorul social democrat.

 

 

 

 

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Niculae Bădălău despre Pilonul II de pensii: ”Nimeni nu va umbla la el, iar Anton să nu uite că a fost în echipa aceea care a tăiat pensiile oamenilor”

Comentarii

comentarii