giurgiureal.ro

”De fiecare dată am fost aleasă prin vot”

De ce un al doilea mandat succesiv, de data asta pe listele Partidului Ecologist Român? La această întrebare, deputatul Liliana Ciobanu a răspuns succint și pertinent într-o emisiune televizată la care a participat zilele trecute.

”În primul rând pentru că, în opinia mea, eu nu mi-am dezamăgit alegătorii. Sunt în primii 30 de parlamentari ai țării, ca și nivel de implicare. Pe de altă parte, până acum, în cei aproape 20 de ani de politică, nu m-am bucurat niciodată de o funcție în care am fost numită. De fiecare dată am fost aleasă prin vot. Fie că am fost consilier județean, consilier local sau deputat, aceste poziții le-am obținut exclusiv prin vot. Am fost aleasă de către cetățenii acestui județ să le reprezint interesele și am făcut-o, zic eu, fără nici cea mai mică reținere, atât cât mi-au permis atributele aferente.

Am decis să candidez pe listele unui partid care nu a fost niciodată la guvernare. Așadar, nu numai mie, personal, dar și PER-ului, cetățenii Giurgiului nu au ce ne reproșa.

Nădăjduiesc ca pe 11 decembrie, oamenii să iasă la vot în număr mare și să aleagă cu inima și mintea deschise cum vor să traiască în următorii patru ani, dar nu numai. De viitorul legislativ, implicit de viitorul guvern, se leagă speranțele tuturor românilor cu discernământ pentru o viață mai bună. Pentru o viață întregită de un sistem legislativ coerent și logic, de un șomaj infim, de o salarizare decentă, de condiții de educație și sănătate civilizate. Toate acestea nu pot deveni realitate dacă vom continua să-i credităm pe cei care au batjocorit țara asta decenii de-a rândul.”

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrSursa: giurgiureal.ro
Articol sursa: ”De fiecare dată am fost aleasă prin vot”

Comentarii

comentarii