Fără categorie

A căzut cu căruța în apă și a murit înecat

Este vorba despre un bărbat din Bolintin, găsit mort într-o balastieră din zonă.

Pompierii de la ISU explică ce s-a întâmplat:

”În această după-amiază, pompierii giurgiuveni au intervenit în localitatea Bolintin Deal pentru căutarea unui bărbat care a căzut într-un lac din zona unei balastiere și nu a mai reușit să iasă.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, se deplasa cu o căruță împreună cu nepotul său, foarte aproape de malul unui lacului. Malul s-a surpat, iar căruța a cazut în apă. Nepotul a reușit să sară din căruță și să meargă după ajutor. Paznicul unei fabrici din vecinătate a fost cel care a solicitat sprijinul autorităților.

Din cadrul ISU Giurgiu, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă aparținând Detașamentului Bolintin Deal, un autocamion cu remorca și o barcă de la Garda de Intervenție Mihăilești.

Din păcate calul a fost scos din apă fără viață. În urma căutărilor efectuate, bărbatul a fost găsit, însă din nefericire nu prezenta semne compatibile cu viața. Echipajul SAJ prezent la fata locului a declarat decesul acestuia.”

The post A căzut cu căruța în apă și a murit înecat appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: A căzut cu căruța în apă și a murit înecat

Comentarii

comentarii