Fără categorie

Accident la Bolintin: opt victime. Din fericire, fără răni grave…

Anunțul este făcut de reprezentanții ISU Giurgiu, pe pagina oficială a instituției, vineri seară:

”Astazi, in jurul orelor 17:30 am fost solicitati pentru a interveni la un accident rutier produs in localitatea Bolintin Deal, str. Ithaka, intre un autoturism si un microbuz, in care au fost implicate 8 persoane.

La locul interventiei au fost mobilizate forte si mijloace atat din cadrul ISU Giurgiu, cat si ISU Bucuresti-Ilfov, precum si SAJ Giurgiu si SAB-IF, in total 6 ambulante si 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma dotate cu modul de descarcerare din cadrul Detasamentului de pompieri Bolintin Deal.

Dupa sosirea echipajelor la locul solicitarii s-a constatat ca toate victimele erau constiente si comunicative, fara traumatisme severe.

Dintre acestea 6 au necesitat ingrijiri medicale si transport la spital, celelalte doua refuzand acordarea primului ajutor medical. Toate cele 6 victime au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si, din fericire, nu au existat persoane incarcerate.”

The post Accident la Bolintin: opt victime. Din fericire, fără răni grave… appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Accident la Bolintin: opt victime. Din fericire, fără răni grave…

Comentarii

comentarii