Fără categorie

Adunaţii Copăceni – gazdă pentru vicepremierul Daniel Suciu, la început de săptămână

Viceprim-ministrul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a declarat luni, aflat într-o vizită în comuna giurgiuveană Adunaţii Copăceni, că există bani pentru finanţarea proiectelor prin PNDL, atât anul acesta, cât şi în 2020, subliniind că acest program, „gândit în 2013 de Liviu Dragnea”, este „un real succes”.

Totodată, Suciu a transmis atât autorităţilor comunei, cât şi constructorilor care au contractat lucrări finanţate prin PNDL, să se încadreze în termene şi să cheltuie banii puşi la dispoziţie „până la ultimul leu”.

„Am venit să văd cu ochii mei investiţii prin PNDL într-o comună aproape de Bucureşti, o comună care, dacă nu exista Programul Naţional de Dezvoltare Locală, nu ar fi avut niciodată şansa să beneficieze de investiţii de 27 de milioane de lei şi, dacă faceţi un calcul, faţă de alte guvernări, veţi vedea de ce spun peste tot că PNDL, gândit în 2013 de către Liviu Dragnea, este un real succes. Avem patru proiecte în derulare prin acest program în Adunaţii Copăceni, vreau să îi rog pe domnul primar şi pe constructori să se încadreze în termene pentru că avem bani anul acesta, avem bani şi anul viitor, şi mă interesează foarte mult ca toate sumele puse la dispoziţie să fie cheltuite până la ultimul leu pentru ca beneficiarii, şi anume locuitorii din această frumoasă comună, să aibă o şansă în plus cum nu au avut-o în anii trecuţi”, a declarat luni, la Adunaţii Copăceni, Suciu.

El a spus că cea mai importantă lucrare care se desfăşoară în comună este de asfaltare străzi, în valoare totală de 18 milioane de lei, dar în localitate se mai desfăşoară proiecte legate privind reţelele de apă şi canalizare şi de modernizare a dispensarului comunal.

„Vă aduc aminte că, la nivel naţional, derulăm 12.681 investiţii, cu o valoare cumulată de 47 de miliarde de lei, iar 70 la sută din această sumă merge în comunităţile rurale”, a completat ministrul.

La întâlnire a fost prezent preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, şi primarul comunei Adunaţii Copăceni, Daniel Rusu. (www.agerpres.ro)

La rândul său, primarul comunei Adunaţii Copăceni, Dan Rusu, se referă la acest eveniment, notând, pe pagina sa de facebook:

„Astăzi am fost onorați de vizita domnului Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării și vicepremier, și domnul Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu, care au dorit să vadă stadiul investițiilor din comuna noastră, prilej cu care am fost felicitat pentru ritmul susținut al lucrărilor de asfaltare din comună, ca și celălalte investiții.

Tot astăzi s-a semnat contractul de execuție pentru canalizare în satul Dărăști Vlașca.”

foto: www. giurgiu-net.ro

The post Adunaţii Copăceni – gazdă pentru vicepremierul Daniel Suciu, la început de săptămână appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Adunaţii Copăceni – gazdă pentru vicepremierul Daniel Suciu, la început de săptămână

Comentarii

comentarii