Fără categorie

Alegeri locale 2020. Votul tău contează! Votul tău face diferența!

Votul este un drept constituțional al tuturor, chiar și în condiții de pandemie. Duminică, pe 27 septembrie, giurgiuvenii sunt așteptați la urne în număr cât mai mare. La Giurgiu, s-au făcut toate demersurile pentru ca procesul electoral să se desfășoare în siguranță. Votul tău contează!

Pe 26 septembrie, la ora 7 dimineața, s-a încheiat oficial campania electorală. Cu exact 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. Toate administrațiile locale și județene s-au implicat activ pentru a se asigura că alegătorii vor fi protejați la urne. Și la Giurgiu s-au luat măsuri de protecție pentru ziua votului. Toate unitățile de învățământ în care au fost amenajate secții de votare, au primit măști și soluții dezinfectante pentru alegătorii.
Secțiile de vot pentru alegerile locale se vor deschide duminică, la ora 7 și se vor închide la ora 21. Toate informațiile din ziua votului le veți putea urmări aici si p pagina noastra de facebook.

Redactia

The post Alegeri locale 2020. Votul tău contează! Votul tău face diferența! appeared first on Informatia de Giurgiu.Sursa: informatiadegiurgiu.ro
Articol sursa: Alegeri locale 2020. Votul tău contează! Votul tău face diferența!

Comentarii

comentarii