Fără categorie

Alexandru Andrei le pune …”poalele-n cap” madamelor din PNL: ”Un deputat PSD, reciclat la PNL, pe interese personale”

 

Circ demențial  la PNL Giurgiu unde șefi, candidați și neveste se-ncaieră de-a valma aruncându-și vorbe grele în ședințe și, mai nou pe facebook.

Un recent scandal a izbucnit în ultima ședință unde Costel Dumitru a fost pus la colț fiindcă, din douăj’de mii de foi cu semnături pentru Iohannis, câte se lăudase el că aduce, a adus doar câteva, amărâte.

Și, din colț în colț, Costeluș a ajuns la ieșire, și aia de la ușă și cea nervoasă, amenințând cu represalii că el e ziarist (?!) și să vezi ce-o să mai scrie el!

Bag seamă că primarul care și-a dat singur contracte, de deștept ce e, nu reușește să intre în grațiile șefilor nou veniți la partid, respectiv gașca lui Andrei Alexandru, picată pleașcă peste celelalte găști ramase de pe vremea lui Marin Anton.

Fiindcă, ce e de comicii vestiți ai ecranului e faptul că pedeliștii si pesediștii din PNL Giurgiu se omoară între ei care e mai penelist decât altul.

Revenind la Costel Dumitru, cel uns ca și purtător de vorbe, scânteia care a prin fitilul grenadei a fost un articol din presa locală unde se spunea că ‘mnealui n-ar fi cel mai potrivit pe funcția asta fiindcă are un trecut care, mă rog, așa și pe dincolo….

Ce vorbești, frate! Vezuviul e nimic pe lângă ce erupție verbală a stârnit asta, și câtă mizerie a scos la iveală șirul de acuzații pasate de la unii la alții așa, în văzul lumii..adică pe facebook!

Văzândul mai nevolnic, probabil, sau ducându-se plângând acasă, consoarta lui Costel a simțit nevoia să ia personal în mână situația și, suflecându-și mânecile, și-a ridicat poalele-n cap, și a început să arunce vorbe grele  direct în paginile de facebook ale ..vinovaților:

costelus

Moooa, ce i-a zis! Adică prim vicepreședintele PNL Giurgiu, Andrei Alexandru, este un ”acest”, un ”pesedist reciclat”? Un traseist venit la PNL pe interese personale? Nuuuu! Nu se poate așa afront, parol!

Dar, fiindcă așa e în găști, dai într-unul, țipă doi…trei, se pare că cel care i-a dat replica este nefericitul de secretar general adjunct (aterizat pe funcție direct din..siajul lui Alexuțu) și care s-a trezit cu o găleată de zoaie în cap, să se învețe minte și să stea în banca lui când e vorba de bărbatul ei. Și uite-așa, începe un dialog halucinant:

costelus3

71184533_3051069454934121_3217599192457281536_n71385119_3051069984934068_5862470968508678144_n

costelus 6

Oooooops! ”Moșulică expirat”?

Băi,… dixtracție mare la ăștia, la PNL, zău! Mișcarea browniană face gălbenare de oftică, pe cuvânt! Deci, ca să aveți un tablou, cât de cât coerent vizualizați așa:

Motreanu, un Agamiță picat pe coledzi și care nu are nicio tragere de inimă, mă-nțelegi, să-și pună mintea cu șerpăria de la Giurgiu când el stă pe un morman de bani la Bruxelles.

Alexandru Andrei, venit cu ”foamea politică”-n gât de la PSD (unde în vecii vecilor, amin, nu prindea el așa o pleașcă de funcție) și din care o să-și vadă de interesele lui.

Niște candidați la primărie trimiși să-și facă, chipurile campanie, pentru un promis sondaj și pe care ei chiar l-au luat în serios: unul aleargă bezmetic prin oraș măturând străzile și vopsind gardurile, altul, mai naiv și novice în curvărăselile politice a căzut deja pradă ”hoitarilor” de campanie și se lasă ”ciugulit” de bani cu niște filmulețe prost regizate, în timp ce al treilea, adoptă o atitudine blazată și este total absent din arenă.

Un Beianu frustrat de eșecurile politice pe care le tot înregistrează de șapte ani încoace și care speră să mai prindă, pe ultima sută de metri, o ciosvîrtă de la bunul lui prieten și partener de contracte, Andrei Alexandru.

Un Florian Velicu duplicitar și care e hotărât să profite la maximum de ocazie și de măgăreața funcției ce-a căzut pe el în haosul în care se bălăcește PNL la ora actuală.

Un Mirel Bragaru, un ”locotenent” aflat în siajul domnului deputat, posesor de pensie specială, zice doamna consoartă a lui Costel, specialist în ”securisme” de pe vremea când îl seconda pe prefectul Zorinel de Ziuă.

În ceea ce privește găștile este greu de spus cu exactitate  care mai sunt acestea pentru că ele sunt într-o continuă schimbare și întrepătrundere, în funcție de interese și de cum se schimbă polii puterii.

Sigur nu sunt toți! Mai avem divizia facebook, însărcinată să pună batista pe țambal, cum bine spunea distinsa consoartă a purtătorului de cuvînt, și alții cărora le va veni rândul probabil curând pentru că au așa un apetit de a vedea paiul din ochiul altora, omițând bârna din ochiul lor!

P.S Apropo de divizia facebook: știți cumva la cine se referă consortul șefei de la OFL în comentariul de mai jos?

costelus2

…așa, de curiozitate!

P.P.S Fotografia este un pamflet.

Aceasta este opinia mea, pe care mi-o asum, o susțin și o semnez!😉

M.B

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Alexandru Andrei le pune …”poalele-n cap” madamelor din PNL: ”Un deputat PSD, reciclat la PNL, pe interese personale”

Comentarii

comentarii