Fără categorie

Angajații DGASPC protestează. Președintele MARIAN MINA – atac dur la guvernanți

Nemulțumiți că nu și-au primit salariiile de două luni, angajații DGASPC protestează marți în fața instituției. Toate demersurile făcute de Consiliul Județean au rămas fără rezultat, așa că situația celor aproape 1.000 de oameni de la DGASPC rămâne neschimbată.

Într-o postare pe pagina de facebook, președintele CJ, Marian Mina, lansează un atac dur la adresa guvernanților:

”În timp ce guvernanții vor să prelungească starea de alertă ca să fure in continuare și să-și angajeze, fără concurs, în instituțiile publice, cumetrii, amantele, frizerii si cioclii, administrațiile locale sunt falimentate intenționat de către liberali.

Nici până acum banii pe care i-am cheltuit pentru combaterea pandemiei nu au fost returnați de guvern Consiliului Județean.

Strigăm de luni de zile în pustiu că nu mai avem bani pentru plata salariilor angajaților DGASCP, dar nemernicii de liberali, specialiști în alba-neagra, sunt preocupați să deschidă sălile de păcănele, nu să dea banii pentru salariile restante.

Unde sunt banii din uriașele împrumuturi pe care le face Ministerul de Finanțe? Pe ce se cheltuie?

Orbane, tu mai știi cât ai încasat în ultimele două luni, de când oamenii nu și-au mai luat lefurile? Dar tu, Câțule? Îi mai numărați sau îi cântăriți?

Dați banii oamenilor, că au muncit pentru ei, nu le mai jucați viețile la barbut, îmbuibaților iresponsabili!”

The post Angajații DGASPC protestează. Președintele MARIAN MINA – atac dur la guvernanți appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Angajații DGASPC protestează. Președintele MARIAN MINA – atac dur la guvernanți

Comentarii

comentarii