Astra Giurgiu şi FC Botoșani au terminat la egalitate, 2-2 (1-1), sâmbătă la Giurgiu, într-o partidă din prima etapă a ediţiei 2019-2020 a Ligii I de fotbal.

Echipa antrenată de Marius Croitoru a deschis scorul prin Rodriguez (21, din penalty) și au majorat scorul patru minute mai tîrziu prin Ongenda, care  a înscris superb dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri de poarta lui Lazar. 2-0 pentru moldoveni.

Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize giurgiuveni au redus din scor prin  Valentin Gheorghe, care a reluat cu capul în plasă, după o centrare venită de la Radunovic. n minutul 73, imediat după eliminarea lui Patache, giurgiuvenii au reuşit egalarea. David Tiram a reluat din careu cu capul, iar scorul  a fost 2-2.

FC Botoșani, la primul meci oficial cu antrenorul Marius Croitiru pe banca tehnică, a plecat cu un punct de pe stadionul unde Marius a învățat și jucat fotbal.

Astra: Lazăr – Radunovic, Graovac, Tiram, Graur – Biceanu (Matei 33), Simion, Moise (Crepulja 64) – Gheorghe, Alibec, Grecu (Begue 27)

Antrenor: Dan Alexa

FC Botoșani: Pap – Soiledis, Chindriș, Miron, Patache – Papa, Rodriguez – Ofosu, Ongenda (Pierce 66), Golofca (Pițian 76) – Corban (Ashkovski 69)

Antrenor: Marius Croitoru

Arbitru: George Găman (Craiova) // Asistenți: Mircea Grigoriu (București), Adrian Popescu (Craiova).


(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = „//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6&appId=1717431751829987”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));Sursa:
obiectivgiurgiu.ro
Articol sursa: Astra Giurgiu – FC Botoșani 2-2 (1-2). Giurgiuvenii au pierdut două puncte în debutul noului sezon de Liga 1

Astra Giurgiu – FC Botoșani 2-2 (1-2). Giurgiuvenii au pierdut două puncte în debutul noului sezon de Liga 1

Comentarii

comentarii

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com