Fără categorie

”Atentat” la Giurgiu: mașina prefectului, cu cauciucurile tăiate!

Poliţiştii efectuează cercetări pentru distrugere după ce prefectul judeţului Giurgiu a reclamat i-au fost tăiate cauciucurile de la autoturismul personal, aflat într-o parcare dintr-o zonă centrală a oraşului, au declarat marţi, pentru AGERPRES, reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

„La IPJ Giurgiu a fost depusă o plângere, iar poliţiştii giurgiuveni efectuează cercetări pentru distrugere după ce cauciucurile de la un autoturism ce aparţine prefectului judeţului Giurgiu au fost tăiate în timp ce se afla într-o parcare de pe raza municipiului”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Din primele informaţii, incidentul s-a produs noaptea, autoturismul fiind parcat în apropierea locuinţei prefectului, într-o zonă centrală a oraşului.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru prinderea făptaşilor, fiind verificate şi imaginile camerelor de filmat care se află în zona respectivă.

www.agerpres.ro

The post ”Atentat” la Giurgiu: mașina prefectului, cu cauciucurile tăiate! appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: ”Atentat” la Giurgiu: mașina prefectului, cu cauciucurile tăiate!

Comentarii

comentarii