Fără categorie

Aterizare forțată pentru un avion de mici dimensiuni, pe un câmp din Giurgiu

Duminică seară, în jurul orei 18, pompierii de la ISU erau solicitați să intervină la un eveniment mai puțin obișnuit:

”Astăzi, în jurul orelor 18.00, ISU GIURGIU a fost solicitat pentru a interveni în apropierea A1, km 42, sens de mers către Bucuresti la un accident în care a fost implicat un avion (din primele informații primite de la apelant, participant la trafic).

După sosirea echipajelor la fata locului s-a constatat ca era vorba despre un avion usor, de 2 persoane, în care se afla doar pilotul si care, din cauza faptului că motorul acestuia s-a defectat în mers, pilotul a fost nevoit să aterizeze fortat pe un teren arabil.

 

Din fericire, pilotul nu a pățit nimic în timpul manevrelor de aterizare forțată, doar avionul suferind avarii la trenul de aterizare, elice și aripa dreaptă.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Bolintin Deal, precum și elicopterul SMURD, fără a fi nevoie de intervenția niciunui echipaj”–  anunță reprezentanții ISU Giurgiu.

The post Aterizare forțată pentru un avion de mici dimensiuni, pe un câmp din Giurgiu appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Aterizare forțată pentru un avion de mici dimensiuni, pe un câmp din Giurgiu

Comentarii

comentarii