Fără categorie

Barbu Kamikaze

Declarație halucinantă a fostului primar Nicolae Barbu după ce a pierdut, cu un scor rușinos în comparație cu aroganța cu care se vedea un al doilea ”nemuritor” pe scaunul primăriei.

Într-o postare pe pagina sa de acebook, după mulțumiri și explicații pe care nu i le-a cerut nimeni referitoare la viața de ”apoi”, Barbu face o afirmație halucinantă:

”Revin acolo unde m-am format ca profesionst, în activitatea de business, coordonând politic această nouă echipă Pro România de la Giurgiu, echipă care a făcut posibilă, după 30 de ani, îngroparea politică a lui Niculae Bădălău”.

Această declarație șocantă arată că, Barbu era conștient că riscă foarte mult rupându-se de PSD în alegeri și alăturându-se unui partid, Pro România, alcătuit din cioburile rămase de la alte partide sparte de electorat de-a lungul anilor și, cu toate astea, a ales să fie un kamikaze doar ca să spargă PSD, partidul datorită căruia a obținut două mandate de primar, și să-l…piardă pe Bădălău?

Incredibil câtă ură a putut înmagazina omul acesta dacă a preferat să-și îngroape propria sa carieră doar ca să-l înfunde pe Bădălău!

Și, ce să vezi, nici măcar n-a reușit, fiindcă Bădălău a anunțat, încă din vară că renunță la politică, primind avizul Parlamentului pentru un post la Curtea de Conturi, singura reușită a lui Barbu fiind să se înfunde pe el însuși, pentru că nimeni nu- atât de naiv să creadă ca va avea un viitor politic măreț alături de ProRomânia.

În concluzie, dacă Barbu rămânea candidatul PSD, avea toate șansele să prindă un al treilea mandat. Calcule politice greșite sau poate aroganța l-au făcut să aleagă un alt partid alături de care a pierdut la un scor jenant.

Dacă a meritat sau nu această atitudine de kamikaze rămâne de văzut.

M.B

 

 

 

 

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Barbu Kamikaze

Comentarii

comentarii