Fără categorie

Bătut de fosta iubită, ”plătește” acum pentru ”păcate” mai vechi, la Poliție…

După ce a fost reținut pentru 24 de ore pentru că a comis mai multe infracțiuni pe raza localității Izvoarele, județul Giurgiu, pe numele bărbatului a fost dispusă măsura controlului judiciar.

La data de 21 februarie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Ghimpați au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 37 de ani, din comuna Izvoarele, județul Giurgiu, cu privire la faptul că în data de 21 februarie a.c., a fost agresat fizic.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Ghimpați care au constatat faptul că apelantul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pătruns fără drept în curtea locuinței unui bărbat de 46 de ani, din comuna Izvoarele, județul Giurgiu, care i-a solicitat să părăsească curtea locuinței sale, însă acesta a refuzat, încercând să o scoată cu forța din curte pe fosta sa concubină o femeie de 41 ani, care pentru a se apăra de agresiunile acestuia, l-a lovit cu pumnii și picioarele la nivelul feței și corpului.

Bărbatul de 37 de ani a fost transportat la Spitalul Județean Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violare de domiciliu.

În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul a comis mai multe fapte pe raza localității Izvoarele, județul Giurgiu, iar în urma probatoriului administrat  în cauză, față de acesta a fost continuată urmărirea penală și pusă în mișcare acțiunea penală cu privire la comiterea infracțiunilor de amenințarea, distrugerea, violarea de domiciliu și lovirea sau alte violențe.

Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în arestul I.P.J. Giurgiu, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continua urmând ca la finalizarea acestora întreg materialul să fie înaintat unității de parchet cu propunerile legale corespunzătoare.

The post Bătut de fosta iubită, ”plătește” acum pentru ”păcate” mai vechi, la Poliție… appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Bătut de fosta iubită, ”plătește” acum pentru ”păcate” mai vechi, la Poliție…

Comentarii

comentarii