Biserica, in campanie pentru referendum!? Sa fie iertat sau sa fie primit?!

Sa fie iertat? Sau sa fie primit? Pe gardul bisericii din Joita-Giurgiu, a apărut azi un banner!
“Vino la referendum “ este îndemnul propagandist al bisericii care ,Ptiu-drace !-habar n-are ce e aia campanie electorală!
Bannerul are 10 metri si a fost montat de un preot ! Na, sa fie primit! Asa cum sunt colacii,prescurile , slujbele, vinul, pomelnicele, lumina, rugaciunile, impartasania, fumul de tamaie, acatistele, spovedania si ma rog toate lucrurile cu care, in mod firesc,se ocupa o biserica .

Nici Biserica din Sabareni nu se lasa mai prejos ;“Nu vă temeți și nu vă tulburați de cei care vă vor întâmpina cu injurii sau ofense și nu răspundeți răului, cu rău. Fiți mărturisitori și aveți încredere că alături de noi, este Hristos Domnul. VINO DOAMNE ÎMPREUNĂ CU NOI!!” este mesajul preotullui din Sabareni,Sebastian Dragomir, care a umplut curtea bisericii cu materiale promotionale.

– Saru’ mana taica parinte, sunt sfintite bannerele alea ?

Acesta este un pamflet ,pe care cuvios va indemn sa il tratati cu smerenie si post in sfanta zi de vineri, inainte de referendumul “tatucului suprem”, mancat de sfintii tradatori , cel care intru-credinta, cu mila , plateste slava-domnului, intru recunostinta pentru promovare , unor televiziuni !
Amin!
Ma duc sa ma calugaresc nitel la Varatec ,

Camelia SachettiSursa: http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Biserica, in campanie pentru referendum!? Sa fie iertat sau sa fie primit?!

Comentarii

comentarii

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com