Fără categorie

Bolintin Vale intră azi în campania de reciclare ‘Orașe Curate’; Cei mai zeloși și norocoși participanți vor fi recompensați cu premii

Astăzi, locuitorii din Bolintin Vale- Giurgiu sunt îndemnați să recicleze deșeurile  în cadrul unei ample campanii desfășurată de ECOTIC, Primăria Bolintin Vale și Servicii Salubritate București S.A. Cine  predă deșeuri de minim 5kg  poate câștiga premii interesante în urma participării la o tombola.. Prin această campanie, organizatorii doresc să  conștientizeze publicului românesc în privința comportamentului corect față de un tip de deșeuri.

Locuitorii orașului Bolintin Vale sunt astăzi îndemnați să predea corect spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) urmând ca fiecare persoană care predă deșeuri de minim 5kg cumulate să fie înscrisă automat la o tombolă, având șansa să câștige aparate de făcut pâine, cuptoare cu microunde și fierbătoare de apă.

„Orașe Curate” – Bolintin Vale face parte din campania națională de informare „Fii la tine-n țară la fel ca afară”, organizată de ECOTIC în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Scopul acesteia este de a contribui la conștientizarea publicului românesc în privința comportamentului corect față de un tip de deșeuri: DEEE – deșeuri de echipamente electrice și electronice.

Locuitorii din  Bolintin Vale beneficiază de serviciul gratuit de preluare de la domiciliu a DEEE-urilor mari și voluminoase, apelând numărul 0787602811. Colectarea de la domiciliu se va face respectând cerințele sanitare și de siguranță

Punctul de colectare se află pe strada Republicii nr. 2F, oraș Bolintin Vale (pe terenul de sport din incinta Liceului Dimitrie Bolintineanu)

Începând cu luna ianuarie 2020, românii sunt încurajați să „fie în țară la fel ca afară” și să predea deșeurile de echipamente electrice și electronice în mod responsabil.

.

Camelia SACHETTISursa:
http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Bolintin Vale intră azi în campania de reciclare ‘Orașe Curate’; Cei mai zeloși și norocoși participanți vor fi recompensați cu premii

Comentarii

comentarii