saptamanagiurgiuveana.ro

BOLINTIN VALE VOTEAZA VIORICA DANCILA

Sambata, 27 octombrie, Bolintin Vale si Malu Spart

Bolintin Vale și Malu Spart au fost destinatiile echipei de campanie a PSD Giurgiu pentru susținere Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie.
Președintele organizației, senatorul Niculae Bădălău, președintele executiv, Marian Mina, senatorul Cristian Marciu, vicepreședintele Lucian Corozel, primarul Daniel Trăistaru, Doina Varga, consilier al primului ministru pe problematica rromilor, alături de zeci de membri ai organizației au mers la târgul de Sfântul Dumitru ce se desfășoară la Bolintin Vale. Aici au fost împărțite materiale electorale dar, mai ales, s-a stat de vorbă cu oamenii.
Li s-a vorbit, și au fost ascultați! Dorințele oamenilor sunt simple: vor bunăstare în țară, liniște, un președinte care să simtă românește și care să lupte pentru țara lui, pentru prestigiul ei în lume.
Viorica Dăncilă a fost soluția propusă de social democrați ca omul de care România are nevoie în aceste vremuri tulburi în care, în calitate de prim ministru, a oferit țării cel mai performant guvern, a adus cea mai mare creștere economică și a majorat substanțial veniturile românilor

Comandate de Partidul Social Democrat-PSD – Executat de SC PRESS MEDIA DESIGN SRL – portal: www.saptamanagiurgiuveana.ro. – CUI mandatar financiar coordonator: 31190008Sursa: saptamanagiurgiuveana.ro/wp/
Articol sursa: BOLINTIN VALE VOTEAZA VIORICA DANCILA

Comentarii

comentarii