Bratu Alina Cătălina este noul medic oncolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu

spital-1

Din data de 09.07.2018, dată la care s-a validat concursul de ocupare a unui post vacant de medic specialist oncologie, Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu se poate mândri cu un nou membru – cadru medical – în persoana dr.Bratu Alina Cătălina – o tânără giurgiuveancă specializată în oncologie medicală.
Despre noul medic oncolog putem spune că a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” Bucureşti, apoi şi-a desfăşurat activitatea, până în prezent, în cadrul unei clinici private din capitală.
Săptămâna viitoare doctorul Bratu Alina Cătălina urmează să se prezinte la post, procesul fiind uşor întârziat datorită procedurii privind depunerea demisiei la actualul loc de muncă. Prin prezentarea cât mai rapidă la noul post se încearcă reducerea pe cât de mult posibil a timpului de aşteptare pentru pacienţi.
Un amănunt ce considerăm că merită a fi menţionat şi sigur va cântări foarte mult în maniera de abordare a gradului de implicare este faptul că doamna doctor este ea însăşi giurgiuveanca şi, după cum domnia sa a menţionat, implicarea medicală va fi secondată de un grad înalt de empatie dorind din tot sufletul să aline şi, de ce nu, să alunge definitiv suferinţa concitadinilor.
În ceea ce-l priveşte pe dr.Onisim Florin facem menţiunea că, momentan, dumnealui se află în derularea concediului legal de odihnă urmând ca acesta să fie prelungit cu o lună de concediu fără plată, după care, în luna septembrie a anului curent, va reveni la post, continuându-şi activitatea cu aceeaşi dăruire şi implicare pentru fiecare pacient, la fel ca şi până acum.
Doctorul Florin Onisim a intrat în concediu în data de 1 iulie 2018, după ce a prescris schemele de tratament pentru fiecare pacient.În această perioadă, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu a menţinut permanent comunicarea cu pacienţii:
” Prin reprezentanţii Asociaţie Bolnavilor de Cancer din Giurgiu am avut un dialog continuu şi permanent cu pacienţii. Aceştia au fost informaţi permanent de toate demersurile efectuate pentru a asigura continuitatea actului medical „, a completat managerul Mihaela Raţă.
O altă veste îmbucurătoare este aceea că, în foarte scurt timp, cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean, Marian Mina, urmează să fie demarat proiectul de modernizare şi extindere a ambulatoriului care cuprinde şi cabinetul de oncologie medicală cu spitalizare de zi, urmând ca până la finalizare, activitatea cabinetului ambulatoriu şi de spitalizare de zi oncologie medicală să se desfăşoare într-un nou spaţiu amenajat.Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Bratu Alina Cătălina este noul medic oncolog de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu

Comentarii

comentarii