Fără categorie

Camere de supraveghere și radare fixe pentru vitezomanii giurgiuveni

Nu de puține ori somnul și liniștea giurgiuvenilor sunt perturbate de teribiliștii care  calcă prea tare pedala de accelerație sau turează motoarele la maxim, atunci când forțele de ordine nu sunt în preajmă. Se întâmplă, în special, după lăsarea întunericului, deseori chiar în centrul orașului, dar și pe șoseaua ce duce spre port sau alte străzi care permit cursele ilegale de mașini, cunoscute ca ”liniuțe”. Astfel, numărul de decibeli permis de lege este cu mult depășit, iar plângerile giurgiuvenilor nu au fost deloc puține.

Adrian Anghelescu, noul primar ales, intenționează să stopeze aceste fenomene și să îi responsabilizeze pe amatorii de viteză prin introducerea unor dispozitive de măsurarea a decibelilor, camere de supraveghere și radar fix.

Acesta consideră că, în acest fel, echipajele de poliție ar putea interveni mult mai rapid, pentru ca în timp, mania vitezei să poată fi stăpânită, dacă nu eliminată.

Trebuie să- ne gândim cum facem noi să nu deranjăm pe altcineva, iar celălalt să se gândească cum face el să nu ne deranjeze pe noi.”

 Sursa:
http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Camere de supraveghere și radare fixe pentru vitezomanii giurgiuveni

Comentarii

comentarii