Fără categorie

Captură- record de ţigări  în acest an,  înregistrată de poliţiştii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bechet- I.T.P.F. Giurgiu

VIDEO :

tigari-bechet-01-08-2020-hd.mp4

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bechet – I.T.P.F. Giurgiu au descoperit, ascunse într-un camion peste 160.000 pachete cu ţigări, pe care un cetăţean român a încercat să le introducă ilegal în ţară. Captura de ţigări este cea mai mare înregistrată de poliţiştii de frontieră în acest an, iar valoarea acesteia se ridică la peste 2,4 milioane lei.

Cea mai mare captura de ţigări   înregistrată de poliţiştii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bechet – I.T.P.F. Giurgiu  este de peste 160.000 pachete cu țigări, ascunse într-un camion la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet

 

La sfarșitul acestei săptămaini  în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară,  un cetățean român ,  la volanul unei camion marca Volvo, care transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, cărămidă din Grecia pentru o societate comercială din România.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul marfă al camionului, un perete fals în spatele căruia erau depozitate mai multe cutii ce conţineau ţigarete.

 

Mijlocul de transport a fost dus la sediul Direcţiei Regionale Vamale Craiova, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea totală de 162.500 pachete cu țigări, în valoare de 2.437.500 lei.

 

În cadrul cercetărilor, şoferul a declarat că el este angajatul firmei care deţine camionul şi nu are cunoştinţă despre marfa ascunsă în interiorul acestuia.

 

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări”, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

 

Sursa: ITPFSursa:
http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Captură- record de ţigări  în acest an,  înregistrată de poliţiştii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bechet- I.T.P.F. Giurgiu

Comentarii

comentarii