Casa Tineretului ar putea evolua de la „schelet” la Centru comunitar

Trei milioane și jumătate de euro înseamnă finanțarea europeană pentru ca unul dintre cele mai urâte imobile din municipiu – și care nu ne-a făcut, cel puțin în ultima perioadă, cinste din cauza evenimentelor neplăcute ce s-au petrecut acolo – să devină o clădire „în rândul lumii”.
Ceea ce odinioară era locul preferat al sinucigașilor, consumatorilor de substanțe interzise sau al practicanților de orgii va intra, în curând, într-un amplu program de reabilitare – este anunțul făcut de Primăria Municipiului Giurgiu prin intermediul paginii de socializare facebook.
„Proiectul privind crearea unui centru comunitar integrat ce are ca obiectiv reabilitarea fostei Case a Tineretului începe să prindă contur.
Primăria municipiului Giurgiu a demarat procedurile de emitere a autorizației de construcție pentru fosta Casa a Tineretului. Documentatia a fost depusă pentru obținerea acordului de mediu.Treptat, cu ajutorul fondurilor europene ( 3,5 milioane euro) va fi finalizată și ultima construcție abandonată de la revoluție” se arată în postarea angajaților Primăriei.
(Jurnal)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Casa Tineretului ar putea evolua de la „schelet” la Centru comunitar

Comentarii

comentarii

Fără categorie
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com