Cătălin Corbea, mărturisiri în exclusivitate despre Marin Anton

antoncorbea

În replică la ultimele ieşiri publice ale preşedintelui PNL Giurgiu, Marin Anton, primarul comunei Prundu, Cătălin Corbea, vine cu mai multe declaraţii legate despre calităţile de vânător ale preşedintelui PNL Giurgiu, despre fabrica Danubiana, şi candidatura sa la primăria municipiului Giurgiu.

„. În momentul în care l-am cunoscut, pe Marin Anton el era director la Danubiana. El nu ştia să vâneze decât ciorile şi câinii din curtea fabricii. Performanţa lui maximă ca vânător, este în momentul în care a împuşcat 50 de câini din curte la Danubiana. Era în acel moment membru marcant al Partidului Socialist al Muncii. Văd că nu are trecut în CV acest moment din activitatea lui politică.
Marin Anton vorbeşte despre vânătoare.. este submediocru. Niciodată nu a respectat codul nescris al vânătorilor. Împuşca căprioare (femele şi pui), făzăniţe, lucru interzis pe majoritatea fondurilor de vânătoare. Un vânător mai slab decât Marin Anton nu mi-a fost să văd până acum. A fost mai mult gonac, nu vânător. S-a aciuat şi el pe lângă noi.
Am avut mulţi prieteni pe care i-am învăţat să vâneze, dar Marin Anton este cel mai mare eşec al meu. El nu a fost şi nu o să fie vreodată vânător, acest lucru îl pot confirma toţi prietenii care au participat alături de noi la partidele de vânătoare. Îmi pare rău, este cel mai slab elev pe care l-am avut.
În altă ordine de ideii, mă deranjează faptul că este ipocrit: Comentează în conferinţe de presă, despre spargerea de la locuinţa senatorului Niculae Bădălău şi pistolul furat.Aş vrea s-ai reamintesc lui Marin Anton incidentul din anul 2014, când din locuinţa fratelui său, Anton Ion, a dispărut un pistol ce era ” depozitat” printre sticle de băuturi alcoolice.
Sunt doar patru ani, nu îmi aduc aminte sa fi făcut o conferinţă de presă despre acest subiect.
Ştiu că îl deranjează faptul că o să candidez la primăria Giurgiu. Nu o fac ca o ambiţie împotriva lui Anton, o fac pentru giurgiuveni. ” a mai declarat Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu.Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Cătălin Corbea, mărturisiri în exclusivitate despre Marin Anton

Comentarii

comentarii