Fără categorie

Ce a postat Deputatul Elena Cristina Dinu   încă din primele zile ale noului an…!

     După ce cu doar câteva clipe înaintea trecerii în noul an deputatul giurgiuvean Elena Cristina Dinu ura giurgiuvenilor ca toate dorinţele să li se îndeplinească, în 2019 , aducându-le aminte, să nu uite să fie mândri de ceea ce au realizat până acum și să se bucure, în fiecare clipă, de familie şi de prieteni, parlamentarul a revenit încă din data de 3 ianuarie pe pagina sa de facebook cu o precizare ce speră să îi bucure pe  conaționalii săi .
Salariul minim pe economie s-a majorat de la 1 ianuarie 2019! Guvernarea PSD demonstrează în continuare că aduce rezultate pentru români şi creşte salariile acestora – posta Cristina Elena Dinu în mediul virtual , precizând:
Potrivit HG 937/2018, salariul minim pe economie a crescut de la 1.900 lei la 2.080 lei brut. Creșterea salariului minim brut pe economie va aduce o creștere netă în buzunarul românilor de minim 120 de lei, așa cum a fost prevăzut în programul de guvernare.

Domnia sa amintea și de o altă prevedere a noii Hotărâri: De asemenea, persoanele cu facultate care au cel puţin 1 an vechime în muncă în domeniul studiilor superioare vor avea salariu minim brut 2.350 lei lunar, subliniind în final Respectăm ce am promis! 
(Jurnal)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Ce a postat Deputatul Elena Cristina Dinu   încă din primele zile ale noului an…!

Comentarii

comentarii