Ce plan diabolic au pus la cale două puștoaice din județul Giurgiu pe care au vrut să-l pună în aplicare într-o stație de metrou din Capitală.

 
Polițistii au reusit să intervina în ultima clipa si să evite, astfel, o tragedie cum nu a mai avut loc, niciodata, in Romania, scrie spynews.ro  și preluat de Kanal D.
Potrivit unor surse judiciare, cele doua fete, una în varsta de 15, iar prietena ei de 16 ani, au decis sa mearga la Bucuresti si sa se sinucida, amandoua odata, aruncandu-se in fata metroului.
Sursele citate au dezvaluit ca fetele locuiesc fara parinti, care sunt plecati la munca în strainatate. În plus, in acest context, una dintre ele a si fost abuzata sexual de fratele mai mare, care, dupa ce a violat-o în mai multe randuri, a decis sa-si puna capat zilelor si s-a spânzurat.
Dupa ce au vazut la televizor ca sinuciderile la metrou atrag atentia opiniei publice, cele doua puștoaice  au decis sa se arunce si ele în fata metroului si sa transforme astfel, propria moarte, într-un spectacol mediatic, atragând astfel atentia asupra lor.
Ca urmare, cele doua s-au urcat într-un microbuz si au mers in Capitala. Singure si dezorientate, acestea au atras, insa, atentia politistilor, care le-au abordat in statia de metrou Timpuri Noi.
Conduse la audieri, acestea au povestit cu naturalete ce aveau de gand. Ingroziti, anchetatorii au anuntat imediat Protectia Copilului, institutie care le-a luat in grija si le ofera consiliere psihologica.
(Jurnal)
 
 

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Ce plan diabolic au pus la cale două puștoaice din județul Giurgiu pe care au vrut să-l pună în aplicare într-o stație de metrou din Capitală.

Comentarii

comentarii