Fără categorie

Ce spune președintele CJ, Marian Mina, despre colaborarea din anul trecut cu Prefectura?

Ședința de bilanț a activității Prefecturii Giurgiu. desfășurată joi, 14 februarie, a dat ocazia președintelui Marian Mina să-și expună părerea despre colaborarea cu Instituția Prefectului pe parcursul anului ce a trecut:

”Am participat, astăzi, la Colegiul Prefectural, o şedinţă în cadrul căreia a fost prezentat bilanţul activităţii Instituţiei Prefectului judeţului Giurgiu, defăşurate în anul 2018.

Vreau să amintesc faptul că şi colegii din instituţia pe care o conduc, dar şi eu ca preşedinte al Consiliului Judeţean avem o colaborare foarte bună cu cei din echipa Prefecturii Giurgiu.

O felicit pe Adriana Puţaru pentru că, în cele câteva luni de când este prefect, a reuşit să îndeplinească toate sarcinile şi atribuţiile cu succes!

De asemenea, ştiu că are o colaborare bună cu şefii instituţiilor deconcentrate, esenţial pentru ca lucrurile să funcţioneze bine în judeţul nostru.

Tuturor, felicitări pentru rezultatele din 2018 şi mult succes, anul acesta, în toate misiunile şi activităţile pe care le veţi desfăşura!” – spune președintele Mina, pe pagina sa de facebook.

The post Ce spune președintele CJ, Marian Mina, despre colaborarea din anul trecut cu Prefectura? appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Ce spune președintele CJ, Marian Mina, despre colaborarea din anul trecut cu Prefectura?

Comentarii

comentarii