Fără categorie

Centenar ”special” la Bolintin Vale

Cu o săptămână înaintea Centenarului Marii Uniri, primarul orașului Bolintin Vale, Daniel Trăistaru, a organizat o acțiune specială, menită a marca marea sărbătoare a românilor.

Printre cei prezenți s-a numărat și președintele Consiliului Județean, Marian Mina, care, duminică, nota, pe pagina sa de facebook:

”Mă bucur că am fost, ieri, alături de locuitorii oraşului Bolintin Vale şi de cei din Malu Spart şi Crivina, la evenimentul de celebrare a #Centenarului Marii Uniri.

A fost o zi deosebită, cu multe activităţi culturale, artistice, dar şi ceremoniale religioase şi militare pentru omagierea ostaşilor români, acestea având loc la Monumentele Eroilor din toate cele trei localităţi menţionate.

Îl felicit pe domnul primar Daniel Trăistaru pentru organizarea impecabilă, îi mulţumesc pentru invitaţie şi mă bucur că a fost alături de noi şi ministrul Economiei, Niculae Bădălău!

The post Centenar ”special” la Bolintin Vale appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Centenar ”special” la Bolintin Vale

Comentarii

comentarii