Fără categorie

Centrul de Dializă Fresenius NephroCare Giurgiu s-a mutat în casă nouă!

Sediu Centru Dializa Giurgiu

Vineri, 9 noiembrie, a fost inaugurat noul sediu ce găzduieşte Centrul de Dializă Fresenius NephroCare Giurgiu.
Noul centru dispune de 25 de aparate de dializă Fresenius, are o capacitate de tratament de 150 pacienți şi are 37 de angajați. Clinica Fresenius este singura care deservește locuitorii din judeţul Giurgiu, atât în ceea ce privește tratamentul prin dializă cât și consultațiile de nefrologie.
Noua clădire, din Bd. București nr. 27 C, vine cu noi standarde de calitate și are o echipă profesionistă formată din medici, psiholog, nutriționist și asistenți medicali.
doctor Alexandru Ciolan

„Vreau să mulţumesc tuturor care au contribuit la realizarea acestui proiect într-un timp destul de scurt. Vreau să-l menţionez aici în primul rând pe Liviu Lăzureanu, dezvoltatorul acestui proiect.
Putem spune că este un cadou pe care-l facem înainte de sărbători pacienţilor din judeţul Giurgiu.
În cadrul centrului va funcționa unicul cabinet de nefrologie din județ și avem în perspectivă să deschidem și alte cabinete, în funcție de disponibilitatea medicilor. Chiar dacă în Giurgiu nu există medici nefrologi, din dorința de a ne respecta angajamentul față de pacienți, asigurăm asistența medicală în fiecare zi, cu medici devotați care vin din afara orașului”, a declarat dr. Alexandru Ciolan, Director General Fresenius NephroCare România.
” Am avut în vedere în primul rând calitatea actului medical şi apropierea fata de pacienţii noştri.
Personalul este foarte bine pregătit şi se pregăteşte continuă. Primim pacienţi din tot judeţul Giurgiu, de aceea am depus toate eforturile pentru act medical de calitate „, a completat dr. Ioana Nicolae, medic şef al Centrului de Dializă Fresenius NephroCare Giurgiu.
Liviu Lazureanu

Primul centru de dializă privat din județul Giurgiu deschis în 2010 de un investitor local a fost preluat în 2014 de către Fresenius NephroCare. De la înființare și până în prezent numărul de pacienți dializați aproape s-a dublat, demonstrând astfel că cei mai mulți pacienți au optat pentru tratament în județul de domiciliu în locul tratamentului în Bucureşti.Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Centrul de Dializă Fresenius NephroCare Giurgiu s-a mutat în casă nouă!

Comentarii

comentarii