Fără categorie

Circ în PNL Giurgiu: Sub ochii lui Motreanu, Măroiu si-a lansat candidatura la Primărie!

Marian Măroiu fură startul spre Primărie și își lansează candidatura!

Zarvă mare astăzi la Ateneul ”Nicolae Bălănescu” unde, sub conducerea noului președinte interimar, Dan Motreanu, liberalii din organizația municipală s-au  adunat la ședință.  Ședință care a fost minuțios pregătită de Marian Măroiu și de mâna sa dreaptă, George Țigănilă, neobositul consilier local PNL, care a cărat toată ziua cetățeni de prin cartier și satele învecinate că, vorba aceea, nu se făcea să vie șefu ăl mare și să  fie sala goală, iar ca să mai aduni din oraș liberali cât să umple Ateneul, mai greu.

Dar a fost frumos, da, cu baloane albastre și galbene, atmosferă de sărbătoare, de cred că s-a crucit și Motreanu de cum se fac ședințele la municipiu că doar ce fuse la aia de la județ și nici vorbă de așa ceva, ba au mai și tremurat de frig într-o săliță neîncălzită.

De unde să știe bietul om că totul era o diversiune bine pusă la cale de gașca lui Anton, o capcană întinsă cu abilitate pentru că, de fapt, profitând de prezența lui Motreanu, Marian Măroiu si-a prezentat, nici mai mult nici mai puțin, decât o autoproclamată candidatură la Primărie din partea PNL.  Asta în condițiile scandalului iscat de ipoteticul sondaj ce trebuia făcut și nerecunoscut de Anton, care îl și decretase pe Măroiu drept candidat unic. Dar treaba căzuse, că doar d-aia l-au dat jos pe Anton, nu?

vvv
cdb9cec6-240d-4025-bace-1d2ec8cc3ab9

Păi, atunci , de ce participanții au fost întâmpinați cu baloane, au primit pliante electorale cu portretul lui Măroiu, cu program, ce mai, lansare în toată regula? Și asta sub privirile triumfătoare ale lui Marin Anton aflat la prezidiu alături de Motreanu, Alina Meclea și, evident, George Țigănilă al cărui discurs a electrizat sala. Ce spunea? Păi, evident că Măroiu e cel mai bun, că e singurul candidat și că sigur va fi primar, un discurs susținut de delirul admirativ al auditoriului, ”pregătit” bine cu câteva ore înainte de întâlnire.

009e44ae-2c97-456c-8216-60c3fad83f18
61c7dfdc-3c39-4b8d-9e19-483132de4759
c0a7d222-e17d-490a-9df6-386479a9806b

Păi, ce făcurăți, #babaieti? Nu ziceați că gata, o luați de la capăt, că aveți conducere nouă, că vă restartați,  lozinci de-alea mobilizatoare pentru organizația de pe facebook?

Vrăjeli, sunt aceiași: două găști care se învârt capii printr-un sediu comun, fiecare cu ambițiile și interesele ei, angrenate într-o luptă oarbă pentru supremație, hotărâte să nu cedeze niciuna.

După ziua de azi s-a văzut clar că, în afară vopsit gardul, ca să nu se vadă că înăuntru nu mai e nici măcar leopardul!

S-aveți spor!

M.B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Circ în PNL Giurgiu: Sub ochii lui Motreanu, Măroiu si-a lansat candidatura la Primărie!

Comentarii

comentarii