EFICIENȚĂ! După mai bine de 20 de zile, arma de foc folosită în conflictul izbucnit pe străzile comunei Clejani , nu a fost încă găsită!

În dimineața zilei de 2 aprilie, în comuna Clejani izbucnea un conflict între două familii rivale, de romi, incident în care – așa cum sciam la acel moment – protagonişti au fost copiii acestora. În timpul incidentului produs au fost folosite arme de foc,  lucru care i-a panicat pe locuitorii comunei…  Contactat telefonic, la scurt … Citește mai multEFICIENȚĂ! După mai bine de 20 de zile, arma de foc folosită în conflictul izbucnit pe străzile comunei Clejani , nu a fost încă găsită!

GALERIE FOTO: Giurgiuvenii, la distracţie de Ziua Oraşului. TU eşti printre ei? VEZI FOTO!

Sute de giurgiuveni s-au strâns sâmbătă seara, în zona din faţa Teatrului „Tudor Vianu” pentru a lua parte la manifestările dedicate Zilelor Municipiului Giurgiu. Pozele sunt grăitoare, va invit să daţi click pe acestea pentru a le mări! Astă-seară vor urca pe scenă Alex Velea + invitați (Mario Fresh, Lino, Speak), Keo & Band, Maxim, Like … Citește mai multGALERIE FOTO: Giurgiuvenii, la distracţie de Ziua Oraşului. TU eşti printre ei? VEZI FOTO!

Icoana miraculoasă de la Letca Nouă şi alte două icoane din Muntele Athos, aduse spre închinare la Noua Catedrală Episcopală din Giurgiu!

Sâmbătă, 21 aprilie 2018, în prezența Preasfințitului Părinte Episcop Ambrozie, a avut loc o procesiune religioasă de la Mănăstirea „Sf. Mare Mucenic Gheorghe” către noua Catedrală Episcopală din municipiul Giurgiu, în care au fost purtate cele două icoane din Sfântul Munte Athos, aduse prin purtarea de grijă a Ierarhului nostru. Icoana Maicii Domnului și Icoana Sfântului Mare Mucenic … Citește mai multIcoana miraculoasă de la Letca Nouă şi alte două icoane din Muntele Athos, aduse spre închinare la Noua Catedrală Episcopală din Giurgiu!

Mii de oameni au petrecut în cea de-a doua seară… de „Zilele Municipiului” Giurgiu! (FOTO)

Sâmbătă, 21 aprilie a.c., locuitorii municipiului Giurgiu – şi nu numai – s-au strâns pe platoul din faţa Teatrului „Tudor Vianu”, pentru a sărbători, încă o seară din ediţia 2018 a „Zilelor Municipiului” Giurgiu. Evenimentul a adunat, ca de fiecare dată, mii de oameni, care au asistat la concertul de muzică uşoară, susţinut de artişti … Citește mai multMii de oameni au petrecut în cea de-a doua seară… de „Zilele Municipiului” Giurgiu! (FOTO)

ZIUA PLANETEI PAMANT. Ce trebuie neaparat sa stii despre aceasta zi

ZIUA PLANETEI PĂMÂNT Earth Day Network, organizația care promovează Ziua Pământului (22 aprilie) la nivel mondial, anunță evenimentele dedicate Zilei Pământului 2018 se vor concentra pe limitarea poluării cu materiale plastice. Google sărbătorește  ZIUA PLANETEI PĂMÂNT cu un Google Doodle aparte. ZIUA PLANETEI PĂMÂNT Poluarea cu plastic este una dintre cele mai presante probleme de mediu ale lumii noastre. … Citește mai multZIUA PLANETEI PAMANT. Ce trebuie neaparat sa stii despre aceasta zi

INVITAŢIE! Astăzi este „Ziua Comunei” Putineiu! Cine urcă pe scenă

Astăzi, 22 aprilie, giurgiuvenii sunt invitaţi la o nouă ediție a manifestării „Ziua Comunei” Putineiu. Primarul Gheorghe Breazu și Consiliul Local au pregătit un spectacol de excepţie, în care vor evolua: Florin Vasilică şi Grupul ” Teleormanul „, Olguţa Berbec, Nicolae Datcu, Claudia Ghiţulescu, Marian Medregoniu, Valentin Sanfira, Polina Gheorghe, Cristi Dules, Eila şi Jeni Nicolau. … Citește mai multINVITAŢIE! Astăzi este „Ziua Comunei” Putineiu! Cine urcă pe scenă

Toma Petcu, presedintele ALDE Giurgiu, crede ca si dupa viitoarele alegeri va guverna alaturi de PSD …

Vineri, 20 aprilie a avut loc conferinţa de presă ALDE Giurgiu la care au participat preşedintele partidului Toma Petcu, vicepreşedintele Vasile Mustăţea şi purtătorul de cuvânt Ionel Muscalu. Liderul Toma Petcu  a vorbit despre creşterea în sondajul comandat de propriul partid cu peste 15%  din voinţa liber exprimată a votanţilor.  Referindu-se strict la Giurgiu a … Citește mai multToma Petcu, presedintele ALDE Giurgiu, crede ca si dupa viitoarele alegeri va guverna alaturi de PSD …

Competițiile sportive în atenția Jandarmeriei

Gruparea de Jandarmi Mobilă “Matei Basarab” Ploiești și Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu vor avea în atenție buna desfășurare a partidei de fotbal dintre echipele F.C. Astra Giurgiu și C.S.U. Craiova., disputată luni, 23 aprilie. Aproape 110 jandarmi vor fi prezenți la stadionul municipal “Marin Anastasovici” din Giurgiu în sprijinul publicului spectator la această competiție … Citește mai multCompetițiile sportive în atenția Jandarmeriei

Ce spectacole avem astăzi, 22 aprilie, a treia zi de sărbătoare a ”Zilelor municipiului Giurgiu”

  ora 16.20 – 17.20 Piața Unirii – Spectacol muzical susținut de artiștii Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Giurgiu ora 17.20 – 18.20 Piaţa Unirii – Spectacol coregrafic – Body Club Casanova ora 19.00 Piaţa Unirii – Concert artiști consacrați – Alex Velea + invitați (Mario Fresh, Lino, Speak), Keo & Band, … Citește mai multCe spectacole avem astăzi, 22 aprilie, a treia zi de sărbătoare a ”Zilelor municipiului Giurgiu”

Mesajul comisarului șef al Gărzii de Mediu Giurgiu, cu ocazia ”Zilei Pământului”

  Pe 22 aprilie intreaga planeta sarbatoreste Ziua Pamantului Ziua pamantului poate fi sarbatorita si acasa. Exista o multime de pasi usori pe care ii putem face exact acolo unde locuim pentru a face o diferenta care sa conteze pentru mediul inconjurator: – opriti echipamentele electronice precum televizorul atunci cand nu le folositi. Acel mic … Citește mai multMesajul comisarului șef al Gărzii de Mediu Giurgiu, cu ocazia ”Zilei Pământului”

Campanie -„spălare rețele apă”

Având în vedere inconvenientele (privind calitatea apei), apărute ca urmare a opririlor accidentale de alimentare cu energie electrică a stațiilor de pompare, APA SERVICE va întreprinde lunar pâna la sfârșitul anului 2018, acțiuni de spălare a rețelelor de distribuție în diferite zone ale orașului: Astfel: În data de 24.04.2018 se vor desfașura activitați de spălare … Citește mai multCampanie -„spălare rețele apă”

A început petrecerea la Giurgiu! Marcel Pavel a încins atmosfera în a doua zi a Zilelor Municipiului Giurgiu (FOTO/VIDEO)

După ce, în prima zi, au evoluat pe scena din fața Teatrului „Tudor Vianu”, artiști populari, ziua a doua i-a adus, în fața publicului giurgiuvean, pe Elena Ionescu, Richy B, dar și trupa Hara și, mai ales, solistul Marcel Pavel. Spectatori de toate vârstele și-au așteptat favoriții, dar, cu toate acestea, i-au răsplătit, pe fiecare … Citește mai multA început petrecerea la Giurgiu! Marcel Pavel a încins atmosfera în a doua zi a Zilelor Municipiului Giurgiu (FOTO/VIDEO)

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN GIURGIU, ALĂTURI DE ASOCIAȚIA POLIȚIȘTILOR ÎN REZERVĂ

Sâmbătă,  21 aprilie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu  a avut loc o întâlnire a reprezentanților  structurilor asociative ale polițiștilor în rezervă, la care a participat conducerea inspectoratului de poliție Giurgiu, dar și invitați din cadrul autorității administrative locale.  Scopul întâlnirii a fost  de  a prezenta  activitățile organizate și de a întări legătura … Citește mai multINSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN GIURGIU, ALĂTURI DE ASOCIAȚIA POLIȚIȘTILOR ÎN REZERVĂ

Bilant de activitate sau campanie de imagine a comisarului sef Catalin Tone, inspectorul sef interimar al IPJ Giurgiu?

Inspectorul şef al Poliţiei Judeţene din Giurgiu, comisarul şef Cătălin Ţone a început să apară în media locală mai ceva ca un politician care îşi face campanie electorală înainte de alegeri. Asemănător cu modul în care îşi face campanie  un politician procedează şi Cătălin Ţone încearcând din răsputeri să îşi creeze propria imagine neavând nicio … Citește mai multBilant de activitate sau campanie de imagine a comisarului sef Catalin Tone, inspectorul sef interimar al IPJ Giurgiu?