Fără categorie

Constantin Basangiac, preşedinte ALDE Giurgiu: PNL alege să se joace cu soarta românilor într-un moment de cumpănă

Basangiac

” Nu pot să cred că PNL alege jocul politic în acest moment, în detrimentul sănătății cetățenilor. Ceea ce era limpede şi anume ca domnul Cîțu a fost numit premier tocmai ca să nu fie votat și guvernul să nu treacă, astăzi este certitudine. Însă PNL alege acum să se joace cu soarta românilor într-un moment de cumpănă. Mă întreb? Oare mai există în PNL vreo urmă de onoare, conștiință, responsabilitate şi de credință în jurământul depus, acela de a fi în slujba poporului român.
Ce fel de om o fi acest domn Cîțu care acceptă un rol clar de marionetă (puțin spus)?
Mai nou, după depunerea mandatului de către domnul Cîțu, vedem declarații ale membrilor PNL cum că singurul salvator în acest moment ar fi domnul Orban.
Chiar așa? PNL nu poate scoate dintre rândurile sale un alt premier, dar vrea să câștige alegerile şi să guverneze 4 ani? Se urmărește forțarea parlamentului ca să voteze din nou drept premier pe domnul Orban speculându-se situația tragică din țară? Așa da politică a „lucrului bine făcut”, așa da „Românie normală”!basangiac -2

Fotografia atașată parcă e făcută să descrie întâmplarea de astăzi parcă îl aud pe domnul Orban grăind „ce e România, ce-s ăia români”?, a scris consilierul judeţean Constantin Basangiac, preşedintele ALDE Giurgiu, pe pagina personală de socializare.

 Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Constantin Basangiac, preşedinte ALDE Giurgiu: PNL alege să se joace cu soarta românilor într-un moment de cumpănă

Comentarii

comentarii