Fără categorie

Continuă colaborarea dintre Consilul Județean și Direcția Anticorupție

Peste 250 de liceeni din judeţul Giurgiu au participat, în primele două zile ale acestei săptămâni, la un proiect privind anticorupţia, primind informaţii despre modalitatea de sesizare a faptelor de corupţie şi vizionând, totodată, piesa de teatru „Şantaj”, au informat marţi reprezentanţii Serviciului Judeţean Anticorupţie.

„Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Giurgiu şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Giurgiu desfăşoară activităţi de informare anticorupţie destinate elevilor din liceele giurgiuvene cu tema ‘Educaţie anticorupţie prin teatru’.

Prin acest program se urmăreşte implicarea acestui segment de vârstă în activităţi educative cu tematică anticorupţie având ca scop educarea tinerei generaţii în spiritul integrităţii.

Astfel, în sala mare de spectacole a Teatrului Tudor Vianu din municipiul Giurgiu, ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Giurgiu au prezentat unui număr de peste 250 de elevi din cadrul unităţilor de învăţământ liceal din municipiul Giurgiu competenţa Direcţiei Generale Anticorupţie, infracţiunile de corupţie, modalitatea de sesizare a acestora precum şi consecinţele implicării în astfel de fapte” a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean Anticorupţie Giurgiu, Cornelia Ştefan.

La finalul prezentării elevii au fost invitaţi să vizioneze piesa de teatru „Şantaj” de Ludmila Razumovskaia, în regia lui Cosmin Creţu, actor şi director al Teatrului „Tudor Vianu” din municipiul Giurgiu, piesă cu mesaje relevante de descurajare a corupţiei.

www.agerpres.ro

The post Continuă colaborarea dintre Consilul Județean și Direcția Anticorupție appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Continuă colaborarea dintre Consilul Județean și Direcția Anticorupție

Comentarii

comentarii