Copilul de bani gata al politicii, Răzvan Cuc, mușcă mâna care l-a crescut!

Motto

”Prin pădurea lumii, deasă,

Ca un cuc din pom în pom,

Ca să-şi facă sieşi casă,

Sparge casa altui om” –   (veche epigramă germană)

 

Un om inteligent spunea că, dacă vrei sa testezi cu adevarat caracterul unui om, dă-i putere!

Sigur că atunci când Bădălău lansat cariera ”lupilor tineri” și le-a dat putere, n-a vrut să facă un experiment ci chiar a crezut în promovarea lor ca, pe măsură ce vor căpăta experiență, să devină schimbul necesar în partid atunci când vor fi suficient de copți.

Păcat însă că atunci când le-a dat funcții, nu le-a dat și caracter. Fiindcă, așa cum se va vedea mai târziu, lor le lipsea.

Unul din răsfățații senatorului, deputatul Cuc, își arată astăzi, într-o postare pe facebook, adevărata dimensiune a caracterului său, într-un atac mârșav la adresa acestuia, cu aroganță și lipsit de respect, ignorând faptul că tot ce este astăzi și tot ce a fost începând cu venirea în PSD s-a datorat președintelui Bădălău.

Cu o nonșalanță menită a oripila pe oricine cunoaște adevărul, Cuc mușcă mâna care i-a hrănit ambițiile politice de-a lungul acestor ani și i-a dat ce și-a poftit.

Venit în PSD după ce electoratul giurgiuvean l-a vindecat de ifosele de a deveni parlamentar PP-DD, anonimul Răzvan Cuc are, în doar patru ani, o carieră fulminantă: director al Zonei Libere, administrator al județului, secretar de stat la Transporturi pe probleme de aviație (sic), deputat, secretar al Comisiei de Transporturi și culminând cu funcția de  ministru al Transporturilor. Bașca secretar executiv al partidului și purtător de cuvânt. Și asta până la ”venerabila” vârstă de 34 de ani!

Dacă vă închipuiți că a venit Ponta sau Dragnea la Giurgiu și i-au zis lui Bădălău,”băi, Nae, am aflat că ai tu, aici, la Giurgiu, un băiat extraordinar, providențial pe care trebuie neapărat să ni-l dai la București, avem nevoie de el, de expertiza lui (de zbor) să scoată transporturile din rahat, că nu avem unul mai bun ca el în țară”, vă înșelați.

Toate propunerile vin din  organizații, cu girul președintelui. El își pune semnătura pe tot. El face propunerea. Fără el, nimic!

Și, ca o paranteză, știți cum sunt toți până să vadă semnătura asta? Nu vreți să știți cât de umili, servili și docili sunt, doar ca șeful să le dea și lor o funcție. Pentru că da, sunt funcții politice, date de partid.

Din păcate pentru ei, unii nu pot accepta că tot partidul este cel care ți le și ia, iar aici intervine caracterul: unii se dau, cu eleganță, la o parte așteptând alte ocazii de promovare, pe când alții se dau cu curul de pământ, urlă, scuipă, zgârie ca niște fiare turbate cărora vrei să le iei prada din gheare. E a lor și n-o dau!

Revenind la postarea lui Răzvan Cuc, această ”operă” ce-și contestă ”autorul”, tânărul deputat își arată crasa neștiință spunând că Dragnea l-a sprijinit în ascensiune pe Bădălău. Amice, a fost taman viceversa! În 2015 când Dragnea devenea președintele PSD, era și cu sprijinul lui Bădălău care era senator, avea în spate trei runde de alegeri câștigate cu cel mai mare procent din țară și o poziție puternic consolidată la nivel național.

Mai mult, senatorul Niculae Bădălău şi-a dat demisia  din funcţia de președinte al organizației, în semn de solidaritate cu Dragnea,  în urma condamnării la un an cu suspendare a acestuia în dosarul Referendumul.

Dar tânărul deputat e prea îndrăgostit de el însuși, de inteligența și abilitățile sale politice, prea orbit de dorința de accede în funcții sărind peste rând, încât toate acestea nu mai contează. Și, culmea ironiei, nici măcar nu realizează că, încercând să-l denigraze pe Bădălău, își creionează propriul portret: un tânăr ros de ambiții, dornic de parvenire, fascinat de funcții înalte pentru care nu este neapărat pregătit dar îi satisfac orgoliul.

Și încă ceva: culmea este că postarea nu este neapărat pentru Bădălău, ci sunt mai degrabă  tumbe și giumbușlucuri făcute să-i atragă lui Dragnea atenția asupra lui,  să-i arate devotamentul lui ca pașaport spre funcția de președinte la Giurgiu.

Pentru că Dinu Păturică vrea tot și nu vă întrebați ce e dispus să facă pentru asta, veți fi oripilați.

 

M.BSursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Copilul de bani gata al politicii, Răzvan Cuc, mușcă mâna care l-a crescut!

Comentarii

comentarii

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com