Fără categorie

Cozile din Vama Giurgiu – ”poveste fără sfârșit”…

Tirurile care aşteaptă să iasă din România prin PTF Giurgiu formează o coadă de aproximativ şapte kilometri pe DN 5, până în dreptul localităţii Frăteşti, timpul de aşteptare fiind de 60 de minute.

„Tirurile care pleacă din vestul ţării la începutul săptămânii ajung în zilele de marţi, miercuri sau joi la PTF Giurgiu şi atunci afluxul de camioane este mai mare. Poliţiştii de frontieră români şi bulgari din cadrul PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, lucrează pe trei artere la trecerea frontierei, ambele cântare folosite la cântărirea tirurilor sunt funcţionale şi schimbul de tură se face din mers deşi, în mod normal, este necesar un timp de aproximativ 20 de minute pentru predarea materialelor, doar pentru ca şoferii de tiruri să nu aibă prea mult de aşteptat”, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, şeful ITPF Giurgiu, Viorel Chiran.

Potrivit site-ului Poliţiei de Frontieră timpul de aşteptare la controlul de frontieră pentru ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu pentru camioane este de aproximativ 60 de minute, dar cei ajung acum la coadă au de aşteptat şi câteva ore pentru a trece în Bulgaria.

www.agerpres.ro

The post Cozile din Vama Giurgiu – ”poveste fără sfârșit”… appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Cozile din Vama Giurgiu – ”poveste fără sfârșit”…

Comentarii

comentarii