cristian marciuVizita preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, însoţit de către ministrul agriculturii, Petre Daea, care a avut loc săptămâna trecut în judeţul Giurgiu, în comuna Colibaşi, a fost dezbătută de către senatorul Cristian Marciu, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute.
Cristian Marciu spune că această vizită a reprezentat o oportunitate pentru o dezbatere cu primarii şi fermierii din judeţul nostru, care a deschis perspectiva unor noi programe de sprijin financiar în domeniul agriculturii:
2

” S-a discutat despre extinderea sprijinului financiar acordat de către Ministerul Agriculturii şi pentru alte culturi de legume cultivate în solarii.
Au existat propuneri din partea primarilor care au participat la eveniment pentru subvenţionarea culturilor de căpşuni, mure şi dude de cultură.
A fost dezbătută şi problema valorificării legumelor şi în alte magazine, nu doar în supermarket-uri şi înfiinţarea unor centre de valorificare, fabrici de conserve.
O altă idee dezbătută a fost subvenţionarea sistemelor de încălzire pentru sere şi solarii, în aşa fel încât să existe legume româneşti de calitate şi în perioada rece a anului.
Această vizită a fost una importantă, oamenii care se ocupă de acest sector al legumiculturii au simţit că sunt ascultaţi şi ajutaţi „, a mai declarat senatorul PSD, Cristian Marciu.Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Cristian Marciu: La Colibaşi au fost propuse noi programe de sprijin financiar pentru fermieri

Cristian Marciu: La Colibaşi au fost propuse noi programe de sprijin financiar pentru fermieri

Comentarii

comentarii

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com