Fără categorie

Cu opoziția la psihiatru!

 

Astăzi, USR s-a întâlnit cu premierul ”Veorica”(că altfel nu i-au spus niciodată!) ca s-o convingă să renunțe la ordonanța de urgență pe justiție.

Au lăsat la sediu megafoanele, boxele, tricourile cu ”fără penali” sau cartoanele cu ”ciuma roșie” sau ”DNA, să vină să vă ia” și nici nu i-au băgat în ochi doamnei premier telefonul mobil pus pe înregistrare ca s-o provoace la o criză de nervi. N-au urlat, n-au orăcăit, nu s-au tăvălit pe holurile Guvernului. Nu, s-au dus ca niște politicieni responsabili care nu mai au somn  de grija țării, că ce facem noi, acum când luăm președinția Consiliului Uniunii Europene, care trebuie să fie fără pată.

(…) emiterea unei OUG pe justiție ar crea în România o criză de imagine și o criză socială fără precedent care ar acoperi președinția Consiliului UE (…) Dacă Guvernul își asumă o ordonanță, va fi mereu vulnerabil pe acest subiect”, spune Barna de la USR.

“USR a fost astăzi la Guvern pentru a arăta că suntem responsabili cu următoarele 6 luni ale României, pentru a transmite direct, şi nu prin presă, prin manifestări civice sau parlamentare, ci direct premierului şi ministrului Justiţiei acest mesaj, că o ordonanţă de urgenţă în momentul de faţă ar sabota complet cea mai prestigioasă poziţie de politică externă a României”.

Băi, ești nebun? Adică ordonanța asta crează o criză în România și Europa dar moțiunea de cenzură, dacă trântiți Guvernul, nu?

Pentru că, dacă moțiune de cenzură, semnată de USR, trece (să presupunem, chiar și prin absurd), asta compromite iremediabil președinția României, pentru nu vom mai avea guvern care să ne reprezinte, cel puțin pentru un timp.

Musiu Barna se poza, ieri, cu Raluca Turcan cerșind voturi pentru moțiunea de cenzură care să pice Guvernul iar astăzi se pozează cu ”Veorica” spunând că ”nu trebuie sabotată cea mai prestigioasă poziţie de politică externă a României”.

Alo, 112! Chemați repede o ambulanță…neapărat cu un psihiatru la bord!

M.BSursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Cu opoziția la psihiatru!

Comentarii

comentarii