Băăăăi, nu se poate! Andrei Alexandru șef la PNL Giurgiu?

UntitledCu puțin timp în urmă, o stire căzu ca o bombă: deputatul Alexandru Andrei  a fost numit astăzi, în ședința Birouluipolitic al PNL, nici maimult nici mai puțin decât prim vicepreședint einterimar la filiala Giurgiu!

Adică șef de-adevăratelea dacă ținem cont că Motreanu, păstrat președinte interimar, își va face veacul mai mult la Bruxeles și va lăsa filiala la mâna proaspătului reîntors la ”doctrina” liberală.

Dovada că nu mai poate Motreanu de Giurgiu e și modul în care a ales să schimbe conducerea: a luat omul un creion și o hârtie, a scris singur pe ea noua componență a Biroului Politic și s-a dus cu ea la Centru unde a fost aprobată de Orban! Simplu! Ce să mai faci ședințe, dezbateri, propuneri sau votări.

Cert este că, la ora asta, la PNL Giurgiu e buimăceală mare: unii amenință cu plecarea, alții s-au retras să-și calculeze șansele, alții cred că-și fac bagajul deja.

Supărare mare e la ”divizia” facebook unde a fost zaveră mare, neicusorule, cu postări amenințătoare inclusiv la adresa lui Orban dacă vine deputatul la Giurgiu.

Vai, ce distractiv va fi să vedem ce va face ”Miss Piggy” de la femei care distribuia pe pagina ei  postări anti Andrei Alexandru, numindu-l ”interlop”, Nicușor Iacob care găzduia pe pagina lui distribuirile soțului ofelistei șefe, și care ajunsese să se considere un fel de strateg al partidului care trasa linii directoare de conduită politică.

alexa

danciu alexa

interlop 1

iacob

Ca să nu mai zic de Costel Dumitru care, vă mai aduceți aminte, ce frumos îl imita el în conferință de presă pe domnul deputat declamând, peltic și în hohotele de râs ale asistenței ( Marin Anton, Marian Măroiu plus ziariștii prezenți) ”Iubesc România, este țara mea….”? Dacă ați uitat, priviți la minutul 20.10.

https://www.youtube.com/watch?v=Au-hpka6TJc&t=1607s

Și ăsta le vine șef acum! V-am spus că va fi distractiv!😂😂😂

M.B

 

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Cum înfundă Orban și Motreanu PNL Giurgiu? L-au pus șef pe Alexandru Andrei!

Cum înfundă Orban și Motreanu PNL Giurgiu? L-au pus șef pe Alexandru Andrei!

Comentarii

comentarii

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com